SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanatçı Latif Doğan'dan Doğanşehir'e Taziye Evi

0
Güncellendi - 2021-11-23 17:45:19
Sanatçı Latif Doğan'dan Doğanşehir'e Taziye Evi
A- A+ PAYLAŞ

Sanatçısı Latif Doğan tarafından Malatya'nın Doğanşehir ilçesine taziye evi yaptıracak.

İlçenin Erkenek Mahallesi'nde yapılması planlanan ve sanatçı Doğan'ın annesi Ayşe'nin isminin verileceği taziye evi için Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile Latif Doğan arasında protokol imzalandı.

Zelyurt, belediye binasındaki imza töreinde,, sanatçı Doğan'ın kendilerine Erkenek Mahallesi'nde taziye evi yaptırmak için müracaat ettiğini belirtti.

Bu talebi olumlu karşıladıklarını anlatan Zelyurt, "Doğan, Erkeneklilerin yeğeni olması münasebetiyle böyle bir hayır yapmak istedi ve annesinin isminin verilmesini talep etti. Bizde bu talebini yerinde gördük. İnşallah Erkenek halkının talebini karşılayacak şekilde 350 metrekarelik bir taziye evi yapılacak." diye konuştu.

Taziye evinin hayırlı olmasını temenni edin Zelyurt, Doğan'a teşekkür etti.

Doğan ise annesi Ayşe'nin memleketinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Bir şeyleri yapmak çok kolay ama vesile olmak daha önemlidir. Vesile oldukları için emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Allah tamamına erdirir inşallah. Erkenek'e annemizin adına taziye evi yapılması için bir protokol imzaladık." dedi.

Erkenek Mahallesi Muhtarı Cengiz Yalvaç da sanatçıya teşekkür etti.​​​​​​​

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Teşekkürler, sayın Latif Doğan adın unutulmayacak..........
    0
    0
    Yanıtla
  • sinan (2 yıl önce)
    Allah(CC) Sayın doğanın hayrını kabul etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Latif Doğan,a helal olsun Allah hayrını kabul etsin.
    0
    0
    Yanıtla