SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Sanayi Esnafını Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, sanayi sitesindeki esnafı ziyaret ederek görüştü. 

MESOB Başkanı Keskin, beraberindeki esnaf odaları başkanları ile birlikte Özsan Sanayi Sitesi’ne giderek, buradaki esnafı tek tek iş yerlerine girip ziyaret etti. Keskin, esnafın her zaman odaya gelemeyeceğini, oda başkanlarının da esnafa giderek yerinde görüşüp, sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemesi gerektiğini ifade etti.

Esnaftan sorun ve sıkıntıları olup olmadığını soran Keskin, esnafın yaşadığı sorunları çözmek için her zaman çalışma içerisinde olduklarını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız