SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanayideki Cinayetlerle İlgili 2 Tutuklama

Sanayideki Cinayetlerle İlgili 2 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Sanayi Sitesi'nde Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra meydana gelen 21 ve 23 yaşlarındaki iki gencin öldürüldüğü cinayetle ilgili olarak 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme, olayla ilgili olarak gizlilik kararı da verdi.

Olay, 31 Aralık 2022 tarihinde saat 01.15 sıralarında Yeni Sanayi Sitesi Maharetli Sokaktaki bir tamirhanenin önünde ve sokakta meydana gelmişti.  Belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada, iddiaya göre Mert T. (üstteki fotoğrafta) adlı şahıs tarafından tabancayla açılan ateş sonucu 21 yaşındaki Ahmet Şahin ve 23 yaşındaki Kemal Aksüt ağır yaralanmış ve kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybetmişti.

Olaydan sonra şüpheli Mert K. ve yanındaki Ali Ş. (alttaki fotoğrafta) kaçmışlardı.

Olayın şüphelisi Mert T., saat 02.00 sıralarında İnönü Caddesi eski SGK civarında park halindeki otomobilin içerisinde, başından darpla yaralanmış halde bulunarak gözaltına alınmıştı. Şüphelinin yanında bulunan ve kaçan Ali Ş. ise daha sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler Mert T. ve Ali Ş., geniş güvenlik önlemleri altında Malatya Adliyesine getirildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüpheliler Mert T. ve Ali Ş.,  tutuklandılar. Sulh Ceza Hakimliği, ayrıca dosya ile ilgili gizlilik kararı verdi.

Şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi.

Bu arada,  cinayete kurban giden Ahmet Şahin ve Kemal Aksüt, Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verildiler. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • tugra44 (1 yıl önce)
    Öncelikle vefat eden iki gence Allah rahmet eylesin Ailesine sabır versin.Bu sadece malatyanin değil turkiyenin sorunu malesef kimsenin adalete güveni kalmamış resmen orman kanunu var ülkede gücü yeten eziyor malına canına hüküm ediyor.mahkemeler ceza az veriyor ceza evleri turistik kamp gibi her 10 yılda bir af çıkıyor adalet suçlu için çalışıyor okan ölene ve ailesine oluyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cafana (1 yıl önce)
    Gelişmiş ülkeler arasında yalnızca Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Güney Kore, Tayvan ve Singapur'da ölüm cezası hâlen yürürlüktedir. Avrupa ve çoğu Latin Amerika devletlerinde ölüm cezasını yürürlükten kaldırmıştır. Avrupa kıtasında ise sadece Belarus ve Rusya'da ölüm cezası vardır. Bu ülkeler içinde japonya osaka ve Singapur en güvenilir ülkeler içinde ilk beşte. Cezalar caydırıcı olmadan bu iş düzelmez. Yaşı kadar dosyası var ama dışarıda biz kimi koruyoruz suçluyu mu mağduru mu? Yargı paketi hazırlanmış mış içinde dişe dokunan bir şey yok. Eyt, 3600, konut yapımı iyi güzelde huzur kalmadı huzur bunu ne yapacağız yetkililer...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • stkmlx (1 yıl önce)
    Gidişat çokta iyi değil. Adalet kime var? Nedir bu kontrollü serbestlik? Suç üstüne suç işleyenler neden suç işlemekten korkmuyorlar? İçeri atılanlar neden damzılık tosun yetiştirir gibi besleniyorlar? İnsan hakları; hakları katledilenlere yok mu? Bu insan hakları savunucuları; neden hakları gasb edilenlerin haklarını görmüyorlar da suç makinalarına yaptırım uygulandığında ayağa kalkıyorlar?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taylor (1 yıl önce)
    İktidarı,muhalefeti acilen yeni Anayasayı çıkartmalı .Asayiş olaylar zıvanadan çıktı. kontrolsüz bir güç oluştu.medyada pompalanan mafya dizileri,heryer herşey denetlenmeli . tırnak çakısı taşımayan bir millet iken bombalarla gezilmeye başlandı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • zeki (1 yıl önce)
    Bugün bir haber vardı. Adam 2 karısını öldürmüş, tahliye olmuş. Sonra 3. karısını da öldürmüş. Adalete güvenimizin artmasını sağlayacak adımların atılmasını, kanunların yapılmasını da yine dış güçler, altılı masa filan istemiyor herhalde.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İnsanlık (1 yıl önce)
    Gençlik uyuşturucunun mafyacılığın ahlaksızlığın kurbanı oluyorlar yazık günah analar babalar yürekleri yanıyor kimse birşey yapamıyor RABBİM akıl fikir versin hepimize kimse kimseye eyvallah demiyor hemen şiddet denetimler artırılmalı trafik cezaları artıyor bu pislikleri yapanlara kimse birşey demiyor cezalar caydırıcı olmasa daha çok yürekler yanar…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Yüce RABBİM bizlere böyle kötü büyük günahlar verme. Amin. RABBİM ülkemizde uyuşturucu satanları engelle . Bıktık usandık böyle haberlerden. Evlere ateş düşürenlerin evlerine ateş düşsün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    İlahi adalet tez zamanda yerini bulur inşallah. Allah (c.c) yarına koyar ama yanına koymaz. O ağlayan anne ve babanın akıttığı göz yaşları o iki caninin hesabını elbet soracaktır. Allahın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz. İşlediğiniz günahın hem bu dünyada hem ahirette hesabını düşünün bu saatten sonra.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Malatya katillerin,uyuşturucuların arenası oldu.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Yaşları 21-23 arasında olan gençler şehri Teksas'a çevirmiş bu silahları nereden nasıl ve hangi parayla alıyorlar. Birbirlerinin canına kıyacak kadar gözleri dönmüş bir cani haline nasıl geldiler. Her gün şiddet ve cinayet haberi duyar olmayı kanıksadık. Ülke bu hale niye geldi diye kimse üzerine bir sorumluluk almıyor. Uyuşturucu bu şehrin geçmiş kaynağı ve mafyanın refah seviyesi olmuş hala bir önlem alınmıyorsa sebep olanlara yazıklar olsun.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • ABUZER (1 yıl önce)
    ölenlere rabbim rahmet geride kalan ailelere sabırlar ihsan etsin. iki gencecik insanımızı bugün toprağa verdik biri ailenin tek oğluydu baba yıkılmış perişandı annesi bitmişti ,bu iki caniyide ömür boyu müebbetle cezalandırırlar layıkları oldukları kodeste ömürlerini geçirir günyüzü görmezler İNŞALLAH
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)ABUZER isimli kullanıcı yorumuna
    O söylediğin maalesef medeni, adaletin olduğu, insan yaşamına önem veren , hakkın hukukun, adaletin olduğu ülkelerde geçerli.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Çok hızlı son hızla internet telefon bilgisayar çağına daldık çaģ atladık sandık herşeyimizi sildi kül etti dostluk arkadaşlık insanlık evlilik yok oldu oyuncak oldu mahrem diye bir şey kalmadı utanma din ar namus bitti çok yazık oldu
    %90
    %10
    Yanıtla