SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sanayimiz ve Şehrimiz Adına Bizi Onurlandırmıştır"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.OSB İş Adamları Derneği Başkanı ve Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi  (OSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Akif Baştürk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a yaptıkları ziyaretle ilgili, “Valimiz Sayın Hulusi Şahin ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanımız ve Malatya Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkçi’nin eşliğinde, OSB Bölgelerimizin başta kamulaştırma, Arıtma tesisinin tamamlanması, Enerji maliyetleri ve 6. Bölge Teşviklerinin uzatılması olmak üzere, bölgeye ait sorun ve sıkıntıları, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank Beyefendiye dosya halinde ileterek, gerekli istişarelerde bulunuldu. Ziyaret esnasında Sayın Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın olumlu karşılamaları, yakinen ilgi ve alakadar olmaları, sanayimiz ve şehrimiz adına bizi onurlandırmıştır.” dedi. 

Baştürk açıklamasında şu ifadeleri kaydetti: 

“Bu girişimlerimiz ile Malatya ilimize Cumhuriyetimizin 100. Yılında güçlü Türkiye vurgusu ile yatırım yapacak olan sanayici ve girişimci iş insanlarımızın, mevcut problemlerini ortadan kaldırarak, Malatya’mızı ve sanayimizi mevcut durumundan daha iyi yerlere getireceğiz. Bu münasebet ile bizden desteklerini esirgemeyen Malatya 1.OSB İş Adamları Derneğinin Yönetimine, üyelerine, 1.OSB Yönetim Kuruluna, Valimiz Sayın Hulusi Şahin’e, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanımız ve Malatya Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkçi’ye ve yapmış olduğumuz istişareler ve görüşmeler esnasındaki vermiş olduğu tüm destekler dolayısı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, şahsım ile tüm iş insanlarımız ve girişimcilerimiz adına teşekkür ederim.” 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Aslanbey (1 yıl önce)
    Arkadaşlar biz bu Zenginden Taraf vekillerden bıktık yeter yav sizlerin yüzünden sanayi belediye emniyet askeriye adliye çorba oldu vazgecin artık
    %65
    %35
    Yanıtla
  • akif (1 yıl önce)
    sayın akif baştürk bu açıklamayı yapması gereken ve bu görüşmeye katılması gereken tso başkanı oğuz saıkoğludur. Bir seçim yapıldı ve kaybbettiniz hatta hezimete uğradınız. Bu şekilde kendinizi daha fazla yıpratacaksınız
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Milletin Sesi (1 yıl önce)
    Ticaret odasında el atmaya çalıştınız helak oldunuz ters döndü herşey yine aynı şekil devam ediliyor herşey Haziranda seçim var unutmayalım :)
    %57
    %43
    Yanıtla