SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sanki 3'lü Oynayacağımızı Biliyorlarmış, Enteresan!"

A- A+ PAYLAŞ

3-0'lık Pendikspor mağlubiyetinden sonra konuşan Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hasan Özer,  rakip karşısında çok pas hatası yapıp, top kaptırdıklarını ifade ederek, “Bu maçta iyi oynamadık” dedi.

Özer, “Evimizde güçlü bir rakibe karşı oynadık. Uzun zamandır içeride kazanamadığımız maçlardan birisini yaşadık. Tabii ilk devre oyuna kötü başladık. 92uncu dakikada kendi kalemize attığımız golle başladık, arkasından 30’uncu dakikada yan toptan yediğimiz golle 2-0 oldu. İkinci yarı daha risk alıp, biraz daha hücum oynamayı düşündük. İki oyuncu değişikliği yaptık. Aly Malle ve Taha’yı oyundan aldıktan sonra Nuri ve Mert’i hücumda kullanmaya çalıştık. İkinci devre zaman zaman iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Rakibimizin özellikle orta sahada yaptığı baskı, topa sahip olma oyununu çok iyi oynaması bizi ciddi sıkıntıya soktu” ifadelerini kullandı.

“ÇOK PAS HATASI YAPTIK VE TOP KAPTIRDIK”
Çok pas hatası yaptıklarını ve top kaptırdıklarını dile getiren Özer, şunları söyledi:

“Bunların neticesinde rakibe ciddi kontratak şansı verdik. Tabii Pendikspor, tecrübeli ve iyi bir takım. Onlara karşı oynamak kolay değildi. Oyuna kötü başladıktan sonra ikinci devre oyunu düzeltmek için hamleler yaptık. Yakup’u oyuna aldık, ikili santrafora döndük. 4-4-2 oynadık. Pozisyonumuz var. Yakup ile dakika 70’te yakaladığımız pozisyon gol olsa belki oyuna dönme şansımız olabilirdi. O dakikadan sonra gol yapamayınca kontrataklar kalemizde ciddi tehlikeler yaşattı ve son dakikada yediğimiz golle 3-0 kaybettik.”

“YENİLDİK, ÇOK ÜZGÜNÜZ”
Özer, son derece üzgün olduklarını ifade ederek, “Diğer maçlarda oynadığımız oyunu ilk devre itibariyle çok iyi oynayamadık. Tabii biz topu rakibe verdiğimiz ve onlar oynadığı zaman rakibi kendi alanında çözmek, orada varyasyonlar üretmek oyuncu profiline göre çok zor işimiz. O yüzden biz gol yemeden oyunu devam etmek zorundayız. Kontra atakta iyi olan bir takımız ama set oyununda iyi olmayan, bunları atağa çeviremeyen, pozisyona sokamayan bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yenildik, çok üzgünüz” diye konuştu.

“Bu maçta iyi oynamadık” diyen Özer, şunları kaydetti:

“Erken gelen gol ve kapanan Pendikspor’a karşı açma sıkıntımız oldu. Çünkü oyuncu profili buna uygun değil. Bizim geniş alana ihtiyacımız var. O yüzden erken gol yediğimizde her takım bizi zorlar. Her takım bize pozisyon vermemek için kapandığı zaman bize pozisyon vermeyecektir. Bunların üzerinde çalışmamız gerekiyor ama oyuncularımız genç ve tecrübesiz. Biz göreve geldikten sonra iyi oynadığımız çok maç oldu. Erzurumspor maçında yeni gelmiştik, kötü bir oyun vardı. Bu maç benim yedinci maçım ve özellikle ilk devre kötü oynadık. İkinci devre topa sahip olan bizdik ama rakip savunmayı açmakta zorlandık. Bunun üzerine düşünmek, eğilmek ve çalışmak gerekiyor. Elimizdeki kadro yapısı bu, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Pendik hak ederek, iyi oyunla bizi yendi. Önümüzde Tuzlaspor maçı var, onu düşünmek istiyoruz.”

“SANKİ BİZİM 3’LÜ OYNAYACAĞIMIZI BİLİYORLARMIŞ, ENTERESAN”
Özer, oyuna 3’lü savunmayla başladıklarını kaydederek, “Kontra atakta etkili oyuncuları olduğunu biliyorduk. Pendikspor’da ilk defa bu sezon 3’lü başladı. Sanki bizim 3’lü oynayacağımızı biliyorlarmış gibi bu da enteresan. Golü yedikten sonra 4’lüye dönmek zorunda kaldık. Çünkü artık bazı şeyleri yapamadık. Eski oyun düzenimizden biraz vazgeçtik. Rakipte önlemini almış, onu da kestirebilmek mümkün değil. Bizim içinde çok enteresan oldu. Çok kaliteli oyuncuları var. Kontra ataklarda da şanslar verdik. Biz taktiksel ve sistem olarak bir şeyler düşündük ama istediğimizi elde edemediğimiz için üzgünüz” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    Hoca ile ilgili yapılan hakli elestileri beğenmeyenlere şaşırıyorum zira tribünlerde olmayanlardır.trubunden görülen hoca her şey bir kenara yaptığın veya yapmadığın değişiklikler ile bir tadımlık canımız vardı onu da sen elimizden aldın kaldın sınıfta hocam deneme tahtası değil bu şehir bu takım..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    Hasan hoca aşağıdaki yorum yapan arkaşların tamamı defansta sıkıntı olduğunu söylemişler. Bende aynen katılıyorum . Bizim takımın durumu ortada. Önceliğimiz gol yememek, sonrasında gol atmak olmalı. Gelenden 3 gidenden 3 yiyoruz Bir an önce tedbirini al yeter artık bu şehrin insanlarını üzme.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Hasan hoca sanki bizim üçlü oynayacağımızı biliyorlarmış çok enteresan! derken,Rakip takımın T.direktörüde diyorki;Maçtan önce kadrolar elimize geldiğinde bilgiyi aldık!Her iki yorumda gerçekten tuhaf!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Hocanın özrü kabahatinden büyük.yakup u oyuna almışda ondan hesap yapmışda.son derece komik.vallahi hocanın açıklamalarına güldüm.Sadece tribündeki aslan yürekli bir avuç taraftara acıdım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Hocam bu takımın 3'lü defans oynayamayacağını Türk futboluna yıllarca hizmet etmiş bir futbolcu olarak senin bilmen lazım...Önceliğimiz gol yememek defans yapmak(En az 1 puan) olmalı....Çünkü elimizdeki malzeme bunu gerektirmekte....Sonra maçın gidişatına göre kontra atakla 3 puanı kovalamak... Başka türlü bu takımın bu ligde kalması zor görünüyor...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • hkb (1 yıl önce)
    Hocam takim ile fazla oynamanin bir anlami yok, bu kadroyla bizim oynayacagimiz oyun, kademeli saglam bir defansla rakibin aciklarini bulup kontra ataklarla rakibi vurmak olmali. bu oyunu oynadigimizda aldigimiz puanlar ortada kendi sahamizda kazanamamamizda bundan ev sahibiyiz oynamaliyiz mantigiyla gittik yine soyluyorum bizim takim saglam defans uzerine kurulmali kademe kademe kademe ve kontra atak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Scout (1 yıl önce)
    Hocanın kaptan seçimi çok yanlış abdussamet ya da buğra kaptanlık yapacak kapasitede değil Bu donsah 2 senedir toplasan adını 10-15 kere duymuşumdur maçta turist ömer gibi gezip top kaptırır Barış baştaş zaten felaket bonservissiz göndermek istesek alıcısı çıkmaz, stoper adam dün ofansif orta saha oynuyordu Aly male ve haqi osman amatör oyuncular Mastöb malatya gecesi düzenlesin en iyisi siyasiler sıraya girsin adil başkanımızla el sıkışsınlar bu takım be hale nasıl geldi ... Özeten, bu takımla kayısı bile çırpamazsın patik bile yapamazlar en iyisi erol hocanın taktiği 5'li savunma beraberliğe oynamak dip not : bana kalsa 6 lı savunma yapar oyuncuları part time çalıştırırım antremana zaten gerek yok
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Deli Ali (1 yıl önce)
    Hasan Hoca, gayretli ve iyi niyetli olduğun belli. Ama bir lider, güven vermeyen donanımı olmayan, becerisi sınırlı ve kabiliyeti sıfır bir ekiple asla yola çıkmaz. Çıksa da tamamlayamaz. İlk başta Bu, Barış ve Abdussamet olmak üzere beceri fukaralarından gel sen vaz geç. Ara transfer den sonra yeni gelecekler le sen bu takımı ayağa kaldırırsın. Oynamayacağı yada oynayamayacağı belli beceriksizleri kadrodan savur at ki en azından şimdilik taraftarı kazanasın.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    Hoca teknik taktik 0. 4-5-1 ile siir gibi gelen pendik takimina 3 lu defansla baslarsan olacagi bu. oyuncular bile oynarken ayaklari birbirine karisti. gecen hafta bolu macinda cikardigin kadroyu cikarsan bugun en az 1 puani almistik. kadro ile oynamayi birak. bizim oyuncular kaliteli hocalar oynatamiyor. 4-5-1 4-4-2 den vazgecme. ya da cik git. i
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (1 yıl önce)
    Hasan hoca Bugün ki sonuç sana eksi yazar. Oyuncu tercihleri yanlış idi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İcardi (1 yıl önce)
    Hasan Özer de futboldan habersiz.....Malatya saçma sapan oynayıp 3 gol yiyince Pendikspor kaliteli mi oluyor....Pendikspor da Malatya'nın biraz daha puan almış hali....bugün onları izleyince şaşırdım nasıl 20 puan toplamışlar....yani hasan hoca nasıl rakibi övüyor ilginç....3 tane saçma sapan gol yediniz...zaten bu kafayla averaj takımı belli oldu şimdiden.....adil gevregi anıyoruz yine
    %100
    %0
    Yanıtla