SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şanlıurfa Deplasmanı Öncesi Moral Oldu"

A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, 3 maçta 9 puan hedeflerinin 6’sını gerçekleştirdiklerini, son maçlarını da kazanıp, hedeflerini yakalamak istediklerini söyledi.

Kahramanmaraş Sakaryaspor karşısında alınan 7-0’lık galibiyetle ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik adam, “Bay haftasından sonra takım olarak 9 puanı hedeflemiştik. Hedeflediğimiz 9 puanın 6’sını aldık. Kahramanmaraş Sakaryaspor grubun en genç takımı, onlarda mücadele ettiler. Mücadelelerinden dolayı onları da tebrik ediyorum” dedi.

Tekin, skorun 5-0’a gelmesinin ardından takımın rakibe karşı bir duygusallığının olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Bizde bu arada 45 dakika genç oyuncumuzu oynatma imkanı bulduk. Hem de sakatlıktan çıkan Cuma oyuna girdi. Sonuçta da ikinci yarıda atılan 2 golle 7-0 galip geldik. 11 Nisan karşılaşması öncesi alınan bu galibiyet bizim için iyi bir moral oldu.”

İlk yarının son haftasında deplasmanda Şanlıurfa ekibi 11 Nisan Spor ile karşılaşacaklarını anımsatan Tekin, “Son 3 maçımızda 9 puan hedefimizin 6’sını aldık. Son maçımız deplasmanda 11 Nisan Spor ile olacak. Kahramanmaraş Sakaryaspor karşısında aldığımız farklı galibiyetin moraliyle bu karşılaşmaya hazırlanacağız. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek, hem 9 puan hedefimizi gerçekleştirmek hem de ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız