SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Yardımcısı ve Ailesi Kaza Geçirdi

0
Güncellendi - 2018-08-25 20:19:05
Başkan Yardımcısı ve Ailesi Kaza Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan- Kuluncak karayolunda bir aracın şarampola yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Hekimhan- Kuluncak karayolu Karaçınar mevkiinde meydana geldi. Ahmet Budak yönetimindeki 44 AS 689 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampola yuvarlandı. 5 kişi, hurda haline gelmiş araçtan, Malatya, Hekimhan ve Kuluncak'tan gelen itfaiye ve ilk yardım ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yaralı olarak çıkarılabildi. Kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Ahmet, Sevil, Selin, Alperen ve Ömer Budak, daha sonra ambulanslarla hastaneye sevkedildiler.

Kazada yaralanan Ahmet Budak’ın Malatya Sağlık İl Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

Bu arada, kaza yerinde yardım ve izleme amaçlı olarak bulunanların araçlarının karıştığı zincirleme kazada da maddi hasar oluştu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet kurt (6 yıl önce)
    Allah şifalar versin inşallah kazaya İlk müdahale eden kişi biziz hepsi ne geçmiş olsun dileklerimizi iletir iz
    0
    0
    Yanıtla
  • M. Eke (6 yıl önce)
    Ahmet Başkana ve ailesine büyük geçmiş olsun. Rabbim Şafii İsm-i Şerifî hürmetine acil şifalar ihsan eylesin.
    0
    0
    Yanıtla