SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şarampola Yuvarlanan Araçtaki 5 Kişi Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Arapgir karayolunda hafif ticari aracın şarampola yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Arapgir'e gitmekte olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin de kazaya tanık oldu ve yaralıların naklinde görevlilere yardım etti.

Edinilen bilgiye göre, kaza Deregezen Mahallesi (köyü) mevkisinde meydana geldi. Şahin Yılmaz yönetimindeki 44 LC 663 plakalı araç, Malatya'dan Arapgir yönüne gitmekte iken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampola devrildi. Kazada sürücünün yanı sıra Handan Yılmaz, Ömer Yılmaz, Sedat Yılmaz ve Ayşe Yetkin yaralandılar.

Yaralılardan durumu ağır olan Handan Yılmaz helikopter ambulansla, diğer yaralılar da ambulanslarla Malatya'daki hastanelere sevk edildiler.

Bir toplantı için Arapgir'e gitmekte olan Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin de kazaya denk geldi. Keskin, yaralıların ambulanslara taşınmasına yardımcı oldu.

Kazayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Geçmiş Olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Değerli dostlar bir hafta önce arapgir Kozluk çayı oradan Keban ve Elazığ a gittim ,Yazıhan ayrımından arapgire kadar geliş ve gidiş bir yolda buraya kadar herşey normal,ne zaman Keban Elazığ yoluna giriyorsunuz çift yol ,geliş gidisli mükemmel bir yol, Elazığ ve kebanlilari kiskanmiyoruz neden yolları çok güzel yapılmış da demiyoruz bizim isteğimiz arapgir yolununda geliş ve gidişi ayrı yol olarak çift şeritli olarak yapılmasını istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (3 yıl önce)
    Bu Deregezen'de ne kadar çok kaza oluyor? İyi biliyorum bu yolu, sıklıkla gezici radar uygulaması yapılıyor fakat yol sürate çok müsait ve dar.
    0
    0
    Yanıtla