SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şarkıcı Gülşen Hakkında İmam Hatiplilerden Suç Duyurusu

Şarkıcı Gülşen Hakkında İmam Hatiplilerden Suç Duyurusu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da  ÖNDER İmam Hatipliler Derneği üyeleri, şarkıcı Gülşen hakkında, konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hukuki süreç başlattı.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Malatya Şube Başkanı Abdurrahman Taşkesen, Soykan Meydanı'nda toplanan grup adına yaptığı konuşmada, imam hatip okullarının eğitim hayatına zenginlik kattığını söyledi.

İmam hatip okullarının milli birlik ve beraberliği önceleyen toplumsal sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin oluşmasına katkıları olan eğitim kurumları olduğunu aktaran Taşkesen, "İmam hatip okullarında yetişen milyonlarca genç bugün eğitimden kültüre, spordan sanata, siyasetten teknolojiye kadar her alanda göğsümüzü kabartan çalışmalara ve başarılara imza atmaktadır. İmam hatip okulları, öğrencisi, öğretmeni ve müfredatıyla bu ülkenin milli eğitim sisteminin bir parçasıdır. " diye konuştu.

Açıklamanın ardından Taşkesen ve beraberindekiler, adliyeye giderek şarkıcı Gülşen hakkında suç duyurusunda bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 yıl önce)
    Erkek kiz farketmeden Cocuklara taciz kadinlara kizlara tecavuz edildiginde kadinlar katledildiginde sesiniz cikmaz ama
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ayhan yıldırım (1 yıl önce)
    Aynı duyarlılığı "bakara makara" diyen bakana, Kur'an Kurslarında, Yurtlarda tecavüz edilen çocuklarda neden göstermezler... Çünkü.....
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Unkunown (1 yıl önce)
    Ya bu ensar vakfi her seferinde dile getiriliyor ya.ordaki lanet kişi agirlaştirilmiş müebbetle cezasini çekiyor belkide geberip gidecek.Bu nedense solcuların yaptıği sarkintililar tecavüzler vs.vs. bunlar islam düşmanı kesimi tarafından hiç görülmuyor .ama ensar vakfında kuran kursunda islam adi geçtiği için aman ha saldirin.yahudiler,musevlier bile bizdeki sol kesim kadar islama Kurana düşman değildir.( her kim tecavüz vs cezasini agir bir şekilde Kuranda cezası neyse çekmeli )idam vs neyse.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (1 yıl önce)
    Asil imam hatipleri asagilayanlar kutsal dinimizi çıkarları için eğip bukenlerdir keşkem makara b..... Ra diyenlerde böyle duyarlı olsaydınız
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Samimi değilsiniz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyam (1 yıl önce)
    ne duyarli insalarimiz var ya helal olsun. 4 ay once söylenmiş gereksiz sey icin gundemi degistirdiler , yineeeee yineeeee magdur oldular ya helal olsun. ulkeyi ne hale çevirdiniz yazıklar olsun size
    %84
    %16
    Yanıtla
  • yuxel (1 yıl önce)
    Bu dilsizler, Erkek çocuklarına ensar yurtlarında tecavüz edilirken ,ülke bazı sarıklılar tarafından dibine kadar soyulurken nerdeymiş
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bay Murat (1 yıl önce)
    Malatya nın hazır kıtaları. Her boş konuda bu hazır kıtalarımız toplanır. Dolar mı yakılacak toplan.Amerika protesto mu edilecek toplan.daha sayarımda neyse uzatmayalım .Ne ara pankart yaptırdınız ne ara toplandınız. Çarşı Pazar pahalılığına da bir el atın .Mesela can canlı bir pankart yapın pankarta ücretli,emekli bu maaşlarla bu pahalılıkla nasıl geçinecek yazın. Yada haksızlığa hukuksuzluğa yolsuzluğa hayır yazın. isteyene istediği kadar pankart sözü yazabilirim .hadi hazır kıta göreyim sizi.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 yıl önce)
    Çıkıp deseydi ki ''ticaret lisesi mezunu sapık''acaba yine dava açılıp içeri atarlarmıydı.Gülşeni dinlemem sevmem,söylenen lafta gereksiz ama içeri atıp hapis yatıracak onca söz varken bu cezada gereksiz olmuş.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 yıl önce)
    birşeydende eksik kalsanız şaşardık zaten.81 vilayetten ne olsa malatya ilk tepkiyi veriyor.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    bu toplanan grup yada yaverler her neyse.kuran kurslarında çocuklara tecavüz olurken hiç ses çıkardılar mı acaba.koca bakan çıkıp bir kereden bişey olmaz dedi ses çıktı mı acaba.adam çıkmış namaz kılmayanlar öldürülebilir diyor bir tanesi çıkıp tepki verdi mi acaba.bi halay grubu da bunlar işte. yazık ülkemin durumuna. yazık ki bu şahıslarla malatya da ....
    %82
    %18
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Çok tuhaf bir durum. Bu ülkede ayetle ( makara bakara) diyecek kadar küstahlaşan egemen bağış prag elçisi yapılırken, sanatcı gülşen tutuklanıyor. Daha geçen gün bir ilahıyat profösörü olan şahıs milleti '' Namaz kılmayanlar öldürülmeli '' diye tehdit ediyor adam hakkında deil gözaltı soruşturma dahi yok. Yani bu demek oluyor ki ilahiyatcı yada iktidara yakın olunca ,kendinden olmayana tehdit savurup ,küçümsersen SUÇ DEĞİL ama muhalifsen SUÇLUSUN ! Yani sorarım şimdi gülşen kin ve nefret suçu işlemişse . bu kendini bilmez adı ilahıyatcı olan sözde profösör kuran'da ve diğer tüm ayetlerde ÖLDÜRMEYECEKSİN sözünü nasıl bilmez. İslam değil ama ülkede islamcı gözüken muhafazakarlar gattar ve her türlü kötülüğü yapacak kadar kötü ruhlulardır NOKTA !
    %86
    %14
    Yanıtla
  • cafer canbay (1 yıl önce)
    Kuran Kurslarında,Yurtlarda Kız erkek Çocuklara tecavüz edildiğinde Çıkıp demiyorsunuz Çocuklarımıza dokunmayın demiyorsunuz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Anlatamıyorum (1 yıl önce)
    Yarin gamze özcelik gibi kapanır hersey yoluna girer
    %36
    %64
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    "İmam hatibe dokunma" diye pankart açmışlar. İmam hatibe dokunan yanıyor zaten. Ancak dokunana bağlı. Mesela cüppeli dokununca kimse kılını kıpırdatmıyor.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Pukay (1 yıl önce)
    Söz konusu şarkıcı belli bir zümreyi aşağılaması bir talihsizliktir.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Çok tuhaf bir durum. Bu ülkede ayetle ( makara bakara) diyecek kadar küstahlaşan egemen bağış prag elçisi yapılırken, sanatcı gülşen tutuklanıyor. Daha geçen gün bir ilahıyat profösörü olan şahıs milleti '' Namaz kılmayanlar öldürülmeli '' diye tehdit ediyor adam hakkında deil gözaltı soruşturma dahi yok. Yani bu demek oluyor ki ilahiyatcı yada iktidara yakın olunca ,kendinden olmayana tehdit savurup ,küçümsersen SUÇ DEĞİL ama muhalifsen SUÇLUSUN ! Yani sorarım şimdi gülşen kin ve nefret suçu işlemişse . bu kendini bilmez adı ilahıyatcı olan sözde profösör kuran'da ve diğer tüm ayetlerde ÖLDÜRMEYECEKSİN sö
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ramazan Ç. (1 yıl önce)uğur tn isimli kullanıcı yorumuna
    En ilginci de Aileden sorumlu hanımefendi vardı ! "Bir kereden bir şey olmaz" diyen, hani bir vakıf vardı, 45 çocuğa tecavüz etmişti ve bu hanımefendi malum vakfı savunmuştu bu laflarla... Bırakın bu işleri, iki yüzlülük artık moda...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)
    Yusuf İslam (Cat Stevens) ismini araştırın adam ne diyor iyikide müslümanlığı müslümanlardan değilde Kuran-ı Kerimden öğrenmişim yoksa asla müslüman olmazdım diyor..! Günümüzde namaz kılan ve dini vecibelerini yerine getiren o kadar az insan var ki 100 kişilik cemaatte Rabbim bilir ya belki 1-2 belki hiç yok..Deist diye bir tabir var acın okuyun biraz önceki 100 kişilik cemaatin belkide hepsi deist sözde var islam/müslümanlık özde yok ve her kötü şeylerin altında yolsuzluk hak yemek faiz istismar her pisliğin altında gerçek ve ne yazık ki bunlar çıkıyor keşke örnek olabilsek…!Keşke bize asla bu kötülükleri bırak yakıştırmak aynı cümlede telafuz edilmesinin önüne geçecek bir yaşantımız olsa ama malesef koca bir hiçiz…!
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Cemc (1 yıl önce)
    Bakara makara diyene neden sesiniz cıkmadı...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Şarkıcı dediniz de evim AVM karşısında şu an saat 23.45 şehrin ortasında her hafta ya belediyeler ya kişiler sanatçı getiriyorlar insanların yaşam tarzlarına saygılı birisi olarak inanın yaz boyu çok rahatsız oldum bu tür konserler yerleşim yerlerinin dışında bir alanda olamaz mı veya erken başlatılıp saat 22.00 de bitirilemezmi bu konser bir içecek firmasının olmasaydı yasaklanabilirdi diye düşünüyorum.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Katılıyorum, bu tür etkinlikler şehir içinde merkezi yerde geç saatlere kadar olmamalı, mişmiş park fuar alanın da olabilirdi, içecek firmasına gelince de İsrailli bir içecek firmasının olmasaydı, yasaklanırdı kesinlikle hazır İsrail'le arayı düzeltmişken yeniden bozmak olmaz.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Bu yapılan yorumları beğenmeyen bir kişi yada kişiler, bu sözü yada şu yazılanı beğenmedim diyebilir mi acaba? Tüm yorum yapanlar tecavüzler, pislikler ve ahlaksizliklar olmasın, olursa da tepki gösterin demiş. Siz nesini beğenmediniz bunların. Yoksa beğenmeyenler???
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Emir (1 yıl önce)
    Bura eylem yapanlar faize ananızın ak sütü gibi helal olsun diyen şahsada böyle karşı çıksaydınız bu memlekette islamın gür sedası olurdu.Ne yazık ki boş .Rabbim ne güzel söylemiş onlar heva ve heveslerini rab edindiler.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Çocuklar kurslarda tecavüze ugrarkende ortaya ciksaniz samimiyetinize inansak
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Ensar Vakfında istismar edilen çocuklar için bir kereden birşey olmaz diyen Bakan içinde iki cift laf edin inanalım samimiyetinize.Ayrıca Gülşen bu sözü altı ay önce söyledi seçim arifesinde ısıtmanın amacı belli
    %85
    %15
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    imam hatip adı altında eğitim kurumları açılmamalıdır.sadece ihtiyaç duyulan sayıda olmalı buraya da ,kaliteli insanlar alınmalıdır.amaç yetişen tüm gençlere imam damgası vurmaktır.yeni dönemde inşallah bunlar kaldırılacak ,toplum ferahlayacaktır.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Şu tepkilerinizi yolsuzluğa, arsızlığa, rüşvete, tecavüze, hatta çocuk tecavüzüne, faize, kamu malını lehine kullanana ve yazmakla buraya sığdıramayacagim kadar çok şeye de tepki verseniz ya. Öyle olmuş olsa Türkiye daha yaşanır bir hale gelir.
    %83
    %17
    Yanıtla