SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satırlı, Kamyonetli Hırsızlar Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-10-24 00:15:24
Satırlı, Kamyonetli Hırsızlar Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Eskimalatya'daki eski Battalgazi Devlet Hastanesi ek binasında hırsızlık yapan 2 şüpheli,  vatandaşın 155 polis telefonuna yaptığı ihbar sonrasında yakalandı.

Konuyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"22.10.2020 günü 21:00 sıralarında haber merkezinin Toptaş Mahallesi Battalgazi Devlet Hastanesi ek binasında beyaz renkli bir pikabın malzeme yükleyip uzaklaştığını anons etmesi üzerine Ali Baba mezarlığının önünde Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Battalgazi Polis Merkezi Amirliği ekiplerince araç yakalanmış. Aracın içinde bulunan M. B. ve F. D.  isimli şahıslar ve çaldıkları 7 kalorifer Peteği ve 1 korkuluk aracın kasasında görülmüş, yapılan kaba üst aramasında M. B. isimli şahsın üzerinde 1 satır ele geçirilmiş, GBT sorgulamasında ise F. D. İsimli şahsın Malatya 2.Sulh Ceza Hakimliğince “Basit Yaralama” ve Malatya 10. Asliye Mahkemesince “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” Suçundan arandığı anlaşılmış, şahıslar hakkında “Resmî Kurumdan Hırsızlık” ve “6136 SKM” suçundan işlem yapılarak mevcutlu olarak tahkikat başlatılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız