SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Satrançta İyi Yerlere Geliyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye Satranç Federasyonu faaliyet programında yer alan Küçük Erkekler Türkiye Birincilik Yarışması Balıkesir’de yapılıyor. 1-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Birincilik yarışmasına Malatya’dan 4 sporcu katılacak. Özel Malatya Doğa Koleji Ortaokulu, Özel İbrahim Yücel Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundan katılacak 4 sporcu şöyle: Soylu Kaan, Mutlu Anıl, Deniz Emre Taylan ve Önal Kemal katılacak.

Turnuvadan birincilik ile dönmeyi hedefledikleri belirten Malatya Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, “Küçük Erkeklerde Türkiye Şampiyonasına 4 sporcumuz ile katılacağız. Hedefimiz tabi ki birincilik. Malatya satranç çok önemli yerlere geldi. Güzel dereceler geliyor. Önemli başarılar alıyoruz. Sıkça turnuvalar düzenliyoruz. O yönden de daha iyi yerlere geliyoruz. Aileler çocuklarını satranç branşına yönlendiriyor. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Çünkü çocukların eğitimlerine de katkısı olan bir branş” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız