SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sayın Vali, AKP Toplantısına Başkanlık Yapıyor Anlaşılan"!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın, AKP milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileriyle yaptığı ve Valiliğin sosyal medya hesabından fotoğrafıyla birlikte 'ilimizde yürütülen hakkında değerlendirme' diye duyurulan toplantısına, CHP İl Başkanı Barış Yıldız tepki gösterdi ve Vali Yazıcı'yı 'devletin valisi olmamakla' eleştirdi.

Vali Yazıcı'nın, 10 Haziran'da yapıldığı anlaşılan toplantıyı Valiliğin resmi sosyal medya hesabından, "Valimiz @ersinyazici1, Milletvekillerimiz  Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Büyükşehir Bld. Bşk. Sami Er’in katılımlarıyla, İlimizde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. #malatya #malatyavaliliği" bilgisi ve fotoğrafla duyurdu.

Bu paylaşımda duyurulan toplantıya, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız da, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Yıldız, mesajında "Sayin Vali AKP toplantısına Başkanlık yapıyor anlasilan  Deprem görmüş şehirde 5 Belediyesi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin ne Milletvekili nede İl Başkanı ile bugüne kadar istişaresi olmayan Vali Devletin Valisi olmadığını göstermektedir." ifadesiyle tepki verdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Zafer Demir (1 hafta önce)
    Aman Malatya kendi seçti çok takmayın. İnşallah evleri de sadece akplilere verirler.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44 kaleli (1 hafta önce)
    Ortadoğu ülkesi olma yolunda çok hızlı gidiyoruz. Zaten boşu boşuna 15 milyon Afgan Suriyeli ile doldurmadik ülkeyi plan tıkır tıkır işliyor. Onlar Türklerin 5 katı fazla doğum oranına ulaştı bekleyin görün 10 sene sonrayı. Türkiye Avrupa'dan önce kadınlara seçme seçilme hakkı vermiş ülke iken akp antidemokratik uygulamaları ile şuan dünyada ırak , Suriye gibi bir konuma yerleştik. Yazık.. bunun acısını gençler çekecek.. Çoğunlukla 40 yaş ve üzeri seçimleri ile ülkeyi kaosa ve karanlığa soktu.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Mehmet (1 hafta önce)
    Adam haklı vali dediğin her kesimi dikkate alıp kucaklamalı ve şehir için ne gerekiyorsa bir bütün olarak değerlendirmelidir. Orası kimsenin babasının çiftliği değil Veli Ağbaba o şehrin vekilidir, onu da çağırıp bilgi vereceksiniz vali bey.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Barış (1 hafta önce)
    Sayın barış yılmaz. Neden üzülüyorsun ki 2019 yerel seçiminde Yeşilyurt belediye başkanlığı CHP adayı da o toplantıda. Lütfen haksızlık etmeyin.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (1 hafta önce)
    Sadece fotoğraf
    %39
    %61
    Yanıtla
  • ali (1 hafta önce)
    eeeee tek parti dönemi
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mert (1 hafta önce)
    Malatya tarihine gelmiş geçmiş en kötü vali.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • 44 yusuf (1 hafta önce)
    Bence olağandışı bir durum yok. Ülkede tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı akp genel başkanı olursa vali de il başkanligini yapar. Ülke akp yi ne zaman bırakır en az 30 sene ileri gider deneyin görün.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 hafta önce)
    Devletin sistemini de bozdular. Doğru hiç bir şey kalmadı. Her şeyin içinden geçtiler. Ancak tüm bunlara rağmen halk bunları destekledi. Acı olan da bu zaten.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Son osmanlı (2 hafta önce)
    Valibey de anlamış bunlardan bişi çıkmaz işin başına geçmiş dogru sunu yapmış bence
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sayın Vali hariç, fotoğraf takı diğerlerinden bişey olacağını düşünüyorsan ne diyeyim, sana izah edecek birşey yok, sen ATV de Kuruluş Osmanı izlemeye devam et kardeşim.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Yorumuzu sabah sabah yanlış anlamışım özür!!, Güzel hiciv...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (2 hafta önce)
    Burda benim dikkatimi çeken şey depremin üzerinden bir buçuk yıl gibi bir süre geçmiş ve ihsan koca adlı bir kez bile ortada gozukmemis şimdi burda hangi sıfatla toplantıya katılıyor gerçekten anlam veremedim
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mecbur mu kardeşim milletin aklını bulandırmayın
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Evet mecbur..
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mecbur tabi. Millete hizmet etmek için seçildi. Millet hizmetçisi olsun diye değil. Milletvekillerini bu kadar insan üstü görmekten vaz geçin, ne hizmet etmiş ona bakın !
    %93
    %7
    Yanıtla
  • millet de akıl mı var
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mecbur tabi birader, kafanızı bu kadar kuma gömmeyin
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (2 hafta önce)
    Vali daha Orta hasarları kaldıramadı malatya herkesten geriden geliyor.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ahmet (2 hafta önce)
    Devletin valisi ? Akpartinin ve akpartiye yakın mütahitlerin valisi desek daha doğru olmaz mı?
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Oktay (2 hafta önce)
    Neremiz doğru ki
    %92
    %8
    Yanıtla