SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seçim Günü Malatya'da 5 Bine Yakın Polis ve Jandarma Görevli

Seçim Günü Malatya'da 5 Bine Yakın Polis ve Jandarma Görevli
A- A+ PAYLAŞ

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin huzur içerisinde geçmesi için il genelinde toplam 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev yapacağı bildirildi.

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında, ilçe kaymakamları ve kolluk amirlerinin katılımıyla seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildiği belirtildi.

Toplantıdan sonra yapılan açıklama şöyle:

"31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için seçim günü öncesi, sırası ve sonrasında 2.785 Emniyet ve 2.059 Jandarma personeli olmak üzere toplam 4.844 güvenlik personelimiz görev alacaktır.

İlimiz genelinde 542.177 seçmen, 779 sandık alanında kurulacak 2007 sandıkta oylarını kullanacaktır. Demokrasi şöleni olan seçimlerde vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde oy kullanabilmeleri için ilgili bütün kamu kurum ve kuruluşları koordineli bir şekilde görevlerini yerine getireceklerdir."

Bülten- AA
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Huzur (4 hafta önce)
    MALATYA TURGUT ÖZAL TIP MERKEZINDE KEMOTERAPİ ALAN hastamız için ab pozitif kan ihtiyacı bulunmaktadır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 hafta önce)
    Tarafsızlığını kaybetmiş, seçimde taraf olmuş Adalet bakanı, İçişleri bakanı ve diğerleri. Her türlü şaibeye açık bir seçim olacak ne yazık ki. Umarız seçim sonucunu etkileyecek bir durum olmaz. Artık demokrasi ve adaleti mumla arar olduk.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alişan (4 hafta önce)
    Emniyet ve adalet teşkilatının bağlı olduğu iki bakanlık ve diğer bakanlıkların medyada taraf oldukları bir seçim sonucu nasıl sağlıklı olacak.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Reel (4 hafta önce)
    Rabbim hepsine kolaylıklar versin,kimsenin hakkını kimseye yedirmesinler çünkü Allah katında çok büyük bir vebala sahip olurlar. Emniyet mensuplarini ve Askerlerimizi Allah a emanet ediyorum.
    %89
    %11
    Yanıtla