SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Şehir İçindeki Kazalarda 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-09-30 19:04:32
Şehir İçindeki Kazalarda 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Çevre Yolu'nda otomobilin çarptığı liseli kız öğrenci ağır yaralandı. Bir otomobil de Derme Kanalı'na uçtu, sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

-Lise öğrencisine çarptı

Çevreyolu üzerinde Karakavak Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı Yeşilyurt Belediyesi Önüne meydana gelen kazada ise, C.G. idaresindeki 44 FD 680 plaka sayılı aracı ile Yeşilyurt Belediyesi önünden karşıdan karşıya geçmekte olan 14 yaşındaki lise öğrencisi Selanur Özdemir’e çarptı.

Kaza da ağır yaralanan Selanur Özdemir, Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Sabah eğitim gördüğü liseye gelmek için Yazıhan’ın Durucasu Mahallesindeki evlerinden otobüsle il merkezine gelen Selanur Özdemir’in okuluna giderken otomobilin çarptığı öğrenildi.

Otomobil sürücüsü polis ekiplerince gözaltına alındı.

-Yoldan çıktı, kanala uçtu

Tecde Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında Y.E.O. yönetimindeki 44 ACT 867 plaka otomobil ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda araç yolun solunda bulunan Derme Su Kanalına uçtu. Otomobil şans eseri, kanala uçtuktan sonra asılı kaldı ve su dolu olan kanala düşmedi.

Kazada sürücü Y.E.O. yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Arif (2 yıl önce)
    Bu tür haberlerde hep ''direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu'' şeklinde haber yapılıyor. Şuna açıkça aşırı hız yüzünden meydana gelen kazada denilmesi gerek. Diye düşünüyorum. Ayrıca bu kazada adam kendi aracına zarar vermiş, buna da şükür. Öyleleri var ki 20-30 bin liralık aracı ile insanların 400-500 milyonluk aracına ne zararlar veriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Direksiyon hakimiyeti yada hız değil derme kanalına 30 yıldan daha fazla her yıl enaz 20 araba uçuyor burada eleştiri yapılacaksa o yolu yıllardır yapmayanlar eleştirilsin kanayan yaramış diyorlar başka bişey yapmıyorlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • İSMAİL (2 yıl önce)
    aşırı hız arabanın heryeriyle oynanmış arabada denge kalmamış viraja hızlı girince kaçınılmaz son olayın özeti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (2 yıl önce)
    Aynı yerde bir günde sağlı sollu 3 kazaya bizzat şahit oldum sagolsun bi işadamı sağa iş yeri yapınca sağ taraftaki kazalar azaldı
    0
    0
    Yanıtla