SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rezerv Alan' Garabeti, Sağlam Banka Binasını da Yıktırdı!

'Rezerv Alan' Garabeti, Sağlam Banka Binasını da Yıktırdı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya kent merkezinde, depremlere rağmen sağlam kalan binaların da ‘rezerv alan’ kapsamına alınarak yıkılması işlemi, en son İş Bankası binasının da yıkılmasıyla sürdü.

İnönü Caddesi üzerinde bulunan, sağlam raporu olmasına rağmen rezerv alanında yer aldığı için yıkılması kararlaştırılan İş Bankası'na ait binanın yıkımı da yapıldı. Banka, daha önce binanın yıkım kararına İdare Mahkemesi nezdinde itiraz etmiş, yürütmeyi durdurma kararı almıştı.

Yolun araç ve yaya trafiğine kapatılmasının ardından  7 katlı banka binasında yıkıma başlandı. Binanın yıkımı ikinci günde de sürdürüldü.

Malatya Çarşı Merkezi'nin ‘rantı önceleyen’ yeniden imar projesi kapsamında taşeron inşaat firmalarına ‘sorunsuz arsa’ teslim etme amacına yönelik olarak birçok sağlam binanın çok tartışılan rezerv alanı kapsamına alınarak yıkılması uygulamasının son örneği olan İş Bankası yıkımının, banka üst yönetimine bu konuda yapılan baskılara boyun eğildiği yorumlarına neden oldu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

53 yorum yapılmış

  • Osman (1 ay önce)
    Umarım bir daha çarşı içine banka yapılmaz. Ziraat binası da İş Bankası binası da gereksiz hizmet sektörü çalışanını daracık çarşıya sıkıştırıyordu. Bankalar yeni semtlere taşınmalı. PTT kaldırılmalı oradan. Hiçbir devlet kurumu olmamalı. Esnaf da birbirine mal satsın. Çarşı da çarşı diye diye yine sıkışık binaları diktirdiler. Kendilerini tebrik ederiz. Bana kalsa kocaman bir göl yapıp etrafına ağaç diker. Daha gerisine Doğa Cadde AVM gibi çepeçevre alış veriş merkezleri yapardım. Şimdi bu çarşının üst yol bağlantısı var mı? Yok. Fuzuli genişlese bile kernek'e çıkan yol dar. Peki çarşının Akpınar dışında cevreyoluna bağı olacak mı? Yok gibi. Kuyumcular mutlu ya gerisi mühim değil. Mucelliye çıkan sokak yine dar kalacak. Sanayii pislik içinde kimsenin kaldırmak gibi planı yok. Niyazi Mısri yine boyacı badanacı, kombici, inşaat malzeme dukkanları ile dolacak. Bunları taşımaya gücü yetmeyen devlet de ne bileyim.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Soru işareti (1 ay önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    Oldu olacak Malatya yı da başka yere yapsınlar. Osman bey. Mesela Somali uygun olur.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • mustafa44 (1 ay önce)
    Asıl garabet o binanın ta kendisi idi. Güzelim tarihi taş binayı yıkıp bu çirkin yapıyı oraya dikmişlerdi. İyiki yıkmışlar. Yerine çarşının yeni mimari dokusuna uygun bir bina yapılması daha iyi olur.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Zafer (1 ay önce)
    Düzeltme:Ombudsman olarak düzeltiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer (1 ay önce)
    Hacı isimli kullanıcı yorumuna. Sn. Editör, bütün haberlerinizin alt kısmındaki kırmızı renkli kare içinde "küfür, hakaret ve rencide edici cümleler veya imalar içeren yorumların onaylanmayacağı" belirtilmesine rağmen, Hacı isimli kullanıcının şahsıma cevap olarak yazdığı kelimeleri küfür, hakaret ve rencide edici olarak kabul etmiyor musunuz ki yayınlıyorsunuz. Ben de bu kişinin anladığı dilden ve hak ettiği şekilde yorum yazarsam onaylayacak mısınız? Ki istesem onun 100 katını yazmaktan aciz değilim. Ama benim aldığım aile terbiyesine yakışmaz.Malatya Haber com.olarak bu küfür ve hakareti yayınladığınız için sizi şiddetle kınıyorum. Size olan güvenimi sarstınız. Sitenizin omdbusmanı tarafından bu sitemimin değerledirilerek cevap verilmesi dileğiyle.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fikret (1 ay önce)
    LCW binasını da yıksanıza. Müsade ettiniz yaptılar.Şimdi bütün planı bu ucube binaya göre yapacaksınız.O bina orada durduğu sürece bu çevreden geçen geniş bir yol açamazsınız.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Lcw binasinin da tabiki yikilmasi gerekiyor eğer ki sağlı sollu yol genisleticek ise.. ama adam oraya konsept halinde olan istanbul daki binalari da aynı benzeri.. tonla para basmis yapmış.. nerden bilsin ki deprem olacak.. ayni binasi yapılacak ise geriye yapsınlar.. yada arkasindan yol geçerse akpinara dogru bir geçiş gibi... o zaman yıkmadan yine yol genişler...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • LCW nin sahipleri daha önceden şehrin yeniden imarı ve oluşturulacak yeni mimari dokusu için binalarının yıkılmasına karşı çıkmayacaklarını açıklamışlardı.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Cenk (1 ay önce)
    Bazı binaların etkili sahiplerince rezerv alanından çıkarılmasını eleştiren onlarca haber yaptınız. Burada da rezerv alanı kapsamında bir binanın yıkılmasını eleştiriyorsunuz. İkisinde de ayrı pencerelerden rant suçlaması yapıyorsunuz. Sizin de kafanız karışık herhalde! bir karar verin artık hangisi doğru
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Ne tarafa yattıkları belli değil milletin hayrına olacak olayları haber yapmazlar biraz oraya sataşıp biraz buraya sataşıp basın rantı oluşturmaya çalışıyorlar habercilik bu değil
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Siz konuyu anlayamamışsınız.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Rezerv alan ilan edilen alanda bulunan lcw binasını yıkabileceklermi
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    İNÖNÜ CADDESİ: TÜRKİYE'NİN EN UZUN, EN GENİŞ CADDESİ OLARAK 80 YIL ÖNCE YAPILMIŞ TARİHİ BİR CADDEDİR... İnönü Caddesi (İstasyon Caddesi) yıllar önce, Hükümet Meydanı'na açılsın ve Kışla Caddesi'yle düz olsun diye, Ziraat Bankası Merkez Binası tarafından genişletilmesi kararı alındı. Bu plana uygun olarak o zaman yapılan Tekel Binası (Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü binası olarak kullanıldı.) geriye çekilerek yeni imar planına uygun olarak yapıldı. DANIŞTAY bu kararı durdurdu. Sonuçta İnönü Caddesi eski tarihi haliyle kaldı. Sizler, Malatya'nın gelecek 100 yılını düşünerek yeni caddeler açacağınıza, tarihi caddenin yapısı ile uğraşıyorsunuz. Şu anda İnönü Caddesi'nin genişletilmesine bir ihtiyaç yoktur. İleride böyle bir ihtiyaç olsa dahi sağlı-sollu park yasağı getirilirse, aynı sonuca ulaşılır. Milleti mağdur ederek, bazı müteahhitlere para kazandırma sevdasından vazgeçilmelidir. Sizler Malatya'nın geleceğini düşünerek; Türkiye'nin en uzun, en geniş tarihi şehir içi caddesini boznak yerine, yeni yollar açarak, Malatya'nın geleceğini planlayın...
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Naren (1 ay önce)
    (ARTIK YETER) Sokaklarda yürüyemez,yaşayamaz olduk.Aksam saat 21 den sonra vahşi sokak kopekleri yüzünden sokağa çıkamıyoruz.Cocukkar parka gidemiyor korkudan.Camii cemaati sabah namazına gidemiyor.Kadin,çocuk,yaşlılar saldırıya uğruyorKuduz başta olmak üzere bir sürü hastalık yayılıyor.gecenin bir vakti kopekler gürültüsü ile uyanıyoruz.her gün bu çile çekilmez.artik YETER . HEPSİ ACILEN TOPLQNSIN..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (1 ay önce)
    Şehrin ortasında onlarca katlı bina dururken, insanlara 5 kat 6 kat muhabbeti nedir? Yapın Adam gibi avm tarzı 2 3 bina yapın dükkan sahiplerini yerleştirin. Mesken sahiplerini de bu binalara göre yapılacak binalara yerleştirin. 2 gidiş 2 geliş şehir içi tren içinde yer ayarlayın olsun bitsin. Camiyi parka getirip, onlarca katlı mağazanın karşısında olduğuna göre yolu açma şansı bırakmıyorsun. Planlama bu kadar kötü olur. Perişanlığımız boyumuzu aştı.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Cengiz (1 ay önce)
    Bu kadar muhalefet artık kabak tadı vermeye başladı. Ana cadde üzerindeki bir binanın rezerv alan kapsamında proje dahilinde daha iyi ve sağlam bir şekilde yapilmasinin ne mahsuru var? Bankanın eski taş binası olsaydı ben de yıkılmasına karşı çıkardım. Güvenebileceğimiz, siyasetin etkisinden uzak,Malatya nin menfaatlerini önceleyen hiç bir haber sitesi göremiyorum ne yazık ki.."Rant rant"diyenler siyasetin etkisinde ,konjonktüründe kalarak haber yapmak dolayli olarak bir çesit rant değil de nedir!!! Tabiii kimse yoğurdum ekşi demez. Sayın editör bu tespitimin altına hemen cevap yazacağına eminim.Biraz aklı selim olup gerçekten tarafsız davranarak Malatya nin menfaatlerini önceleyelim lütfen.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Bülent (1 ay önce)
    Sağlam Banka binası bir kaç darbede kendiliğinden yıkıldı yol genişletme varsa sağlamına bakılmaz yıkılır mantıklısı bu
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Cero (1 ay önce)
    Binanın çevresinde binaların hepsi yıkılmış veya ağır hasar almış. Adı üzeride rezerv alan ilan edilen arazide bulunan bütün yapıların sağlam veya hasarlı yıkılması lazım ki doğru dürüt planlama yapılabilsin. Ne olacaktı yani her bina sahibinin ya da daire sahibinin gönlüne göre ayrı bir plan mı yapılacaktı. LC binasını da dahil o alanda bulunan bütün bünaların haksızlığa ve taraf tutmaya yer vermeden yıkılıp yeniden planlanması gerekiyor. Ne yapılırsa yapılsın hep itiraz ediliyor. Adil olsunlar yeter
    %36
    %64
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (1 ay önce)
    Devletin Başında tutun En alt kademesine kadar Deprem bölgelerinde allahını seven çıksın bunlar ne yapıyor kendileride bilmiyorlar şu memleketin haline bakın Birileri para kazanmak için olmadıklarını yapmadıklarını bırakmıyorlar çağırın bir yetkiliye sonun burda ne yapıyorsun vallahi bilmiyorlar. yazık bu memlekete yazık
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Sade vatandaş (1 ay önce)
    Bu bina yıkılıyorsa çarşı merkezinin silüetini bozan ve bundan sonra daha da bozacak olan LC Waikiki binasının da yıkılması lazım. O zaman adaletten ve adil yöneticiden bahsedebiliriz.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • AN-LA-YA-MI-YO-RUM (1 ay önce)
    Malatya'da bu imar konularıyla ilgili şahsi herhangi bir beklentim yok. Hak sahibi değilim. Yıkılan/yıkılacak evim yok. Herhangi bir partinin, zihniyetin, fikrin müntesibi değilim. Kimsenin adamı ya da trolü filan da değilim. Malatya'da da yaşamıyorum. Ama her Malatyalı gibi memleketin derdiyle dertlenen, her sabah ilk işi memleket haberlerini okumak olan, yıllardır da bu siteyi düzenli takip eden biriyim. Haberleri, haber başlıklarını, altına yazılan yorumları okuyorum ve bazı şeyleri anlayamıyorum. Anladıklarım da var tabii ki. Önce onlardan bahsedeyim. Evet maalesef Malatya'da yıllardan beri yerel siyasi profili çok düşük. Bu insanların vizyonu, liyakati, iş becerme kapasiteleri hakkındaki haklı eleştirilere %100 katılıyorum. Bundan dolayı insanların güven duymamasını da anlıyorum. Deprem sürecinin başından beri kötü yönetildiği konusunda da hemfikirim. Kapalı kapılar ardında şeffaf olmayan süreçlerle bir şeyler yapılmaya çalışıldığını görüyorum. Benim de midem bulanıyor bunları gördükçe. Sadece Söğütlü Cami olayı veya kuyumcular olayı bile yeter her şeyi anlamaya. Bazı hatırlı kişilerin binalarının rezerv alan dışına çıkarılması filan olacak iş değil... İnsanların ne zorluklar çektiğinden de haberdarım. Evi, dükkanı yıkılan, şehri terk etmek zorunda kalan, geri dönmek isteyip dönemeyen... Hepsini anlıyorum ama bazı konuları gerçekten anlayamıyorum: "Benim evim büyüktü, şimdi devlet küçük yapacak" diyen var. "Ben o parayı ödeyemem" diyen var. "Benim evim burada beni kuraya sokup başka yere atacaklar" diyen var. "Benim evim sağlam, rezerv alanda isteğe bağlılık esas olsun, benim evim kalsın" diyen var. "Mala çökme projesi", "Sağlam binayı da yıktılar", Zafer kazanmış edasıyla "mahkemeden durdurma kararı" gibi başlıklar atan var... Rezerv alanda sağlam bina da yıkılmazsa, o planın ne anlamı var? Caddeler sokaklar genişleyecekse, parklar meydanlar oluşturulacaksa, sosyal donatıları olan yeni bir şehir planlanacaksa herkese kendi yeri nasıl verilecek? 40 yıllık ama geniş evi olan, daha dar ama yepyeni, depreme dayanıklı, modern planlı bir eve geçince zarar etmiş mi oluyor? Devlet tüm bu yükün altından tek başına nasıl kalksın? Devlet dediğin de senin, benim, onun vergisiyle yapmıyor mu? Hem caddesi genişleyen, hem meydan yapılan, hem yeşil alanı bol olan, hem otopark sorunu olmayan bir şehir isteyip hem bunları istemek gerçekten mantıklı mı? Ya da bunu yapabilmek mümkün mü? Bu konuda önerisi olan var mı? Mesela malatyahaber bir yazıyla anlatsa n
    %40
    %60
    Yanıtla
  • istemezükhaber.com (1 ay önce)
    Sadece eleştirmek için haber yapıyorsunuz iyi de olsa kötü de olsa sadece eleştiryorsunuz, bu bina yıkılmasaydı bu sefer de "hazır rezerv alan ilan edilmişken yeni yapılacak yola engel olan bina neden yıkılmıyor kimin bu işte bir çıkarı var" diye bir haber yapardınız heralde
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Bu haber kanalı muhalif kesimin takip ettiği bir site. Burada eleştirinin sınırı yok. Yıkarlar niye yıktı diye eleştirirler. Yıkmazlar niye yıkılmadı torpil var diye eleştirirler.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Bırakın şu garabet,peşkeş,rant vs demeyi. Bir revizyon yapılacak ve yenisi yapılacak. Biraz İşi yönetenlere yardımcı olacağınıza haber verme şeklinizle resmen milleti tahrik ediyorsunuz. Koskoca $ bankası yıkılsa nolur yapılmasa nolur. Hatırlayın 1996 da taş görünümlü iki katlı mistik binayı yıkıp yerine kale gibi 10 kat bina diktiler. Siz iş bankasını bırakın devlet ricalî ile temas kurun sözünüz para ediyor halkın haklı taleplerine çözüme katkı sağlayın. Muhalefet herşeye karşı çıkmala olmaz.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • ufuk (1 ay önce)
    Basın olarak Amacınız Malatya ya destek mi köstek mi. Tarafınızı bir belirleyin. Malatya köy kalsın istiyorsunuz bu nasıl bir kafa..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Samet (1 ay önce)
    Yerine 10 katlı akp il binası yapsınlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (1 ay önce)
    Kıyafet mağazasını da yıksınlar tam olsun evin yolunu bulamayalım
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Zafer (1 ay önce)
    İnönü ve Atatürk caddelerinin genişletilmesi için tabii ki birkaç sağlam bina da yıktırılacak.Zaten 3-5 sağlam bina kaldı.Onlar da yıktırılmayıp sap gibi ortada mı kalsınlar? Biraz mantıklı haber yapın.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • O zaman sağlam bina sahiplerinin bütün mağduriyetlerini giderip (dükkanları kiradaysa yeni binalar yapılıncaya kadar bütün kira gelirlerinin ödenmesi dahil)tekrar aynı şekilde dükkanlarını verecek şekilde yapsınlar.İnsanları zarara uğratmasınlar.Ama buna da yanaşmıyorlar maalesef. Mal bizim ne yaparsak yaparız mantığındalar.Zaten alınan karotlardan sağlam çıkan yok.Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali. Sağlam bina sahipleri elbetteki sonuna kadar haklarını ararlar ve haklı olarak arayacaklarda.Fazla söze gerek yok. Burada atıp tutanlar işin iç yüzünü bilmiyorlar maalesef.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Babanda mantıklı olsaydı sen şimdi sap gibi ortalıkta olmazdın Zafer
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Cok haklısın.. söylüyoruz cahili cuhala ya anlatamiyoruz.. bir caddede 100 tane bina dan 10 tanesi sağlam olsa dahi yol genisletilince yolun ortasında kalacak siritacak zaten eninde sonunda yıkılmak zorunda kalacak.. sanıyor ki yol genisleyince kendi binaları orda durmaya devam edecek:)
    %53
    %47
    Yanıtla
  • O zaman rezerv alan olarak belirlenen alanda önceden ağır hasarverdikleri sonra orta hasara çevirdikleri en sonda ne hikmetse az hasarlı olan sayın öznur çalığın eczanesinin bulunduğu 30-40 yıllık yakıncı iş merkezinide yıksınlar sap gibi ortada kalmasın
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Cezmi kartay (1 ay önce)
    gardaş bu Cezmi kartay ı da bi yikalardı daş gibi binaları yıkıylarda o metruk yapılar da hala dım tıst devam ke kumar zar grana gidiyi fuhuş zirvede Malatya'da nekadar sağlam yer varsa yıkıldı Bi Cezmi kartay duruyu Aloooo orda kimse yokmu sesimizi duyan yokmu sesime ses verr aloohaaaa
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyadan ses (1 ay önce)Cezmi kartay isimli kullanıcı yorumuna
    Zoooooort
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Ahanda ele malatyadan ses gelir zırttttoo
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (1 ay önce)
    Bu binalarin yikilmasi lazim. Yamali bohca gibi bir yeni bir eski bina olmaz. Sikinti şurda ; rezerv alanda saglam bina hak sahiplerinin hakkini vermek ( magdur etmemek) ve eski siyasetçilerin rezerv alandan kendi mallarini kacirmalarini engellemek olmali
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mahmut (1 ay önce)
    Bu sitede deprem sonrası yeniden imarla ilgili çok önemli hatalar ihmaller yanlışlarla ilgili çok çarpıcı haberler yer alıyor. Ama yeni imar ve inşa işlerinden rant bekleyenler yanlışlar hatalar ortaya çıkarıldıkça çok rahatsız oluyorlar. Bunların birçoğu muhtemelen imar işlerinden para kazananlar, ondan faydalananlar, onların adamları ve ayrıca rezerv alan tezgahıyla milletin malının orta malı edilip yeniden paylaşımı sırasında iyi yer ve hisse kapmayı bekleyen avantacılar çıkarcılar. Malatya ile ilgili tek derdi olmamış adamlar şimdi yok depremde binalar hasar gördü yok caddeler genişlesin diye bahanelerle rant tezgahını ortaya koyanlara laf ediyorlar.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Mahmut sen bir kayseri yi gez gel... sonra gel bir çay içip şehir nasıl olur konusalim
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Devlet adil olduğu zaman güçlüdür hükümet adamları yasalar çerçevesinde kaldıkları zaman sözleri geçerlidir.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Tatar ramazan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ama ne efsane bir sahneydi remezan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Binalar rezev alan diye yıkılırken İnönü mahallesi canpaş sitesinde 5 apartmandan yıkılan 80 dairelik alan bütün çabalarımıza ragmen rezev alan ilan edilmedi.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • abdulvahap (1 ay önce)
    isterse demirden olsun isterse çelikden olsun bırakın yeni planmı yapılıyo ne yapılıyosa yapılsında en azından caddeler yollar genişletilsin her şeye maydanos olma malatya haber her yapılanada muhalefet olma yıllardır takip ediyorum işine gelmeyen yönetici olduğunda ağzıyla kuş tutsa yine muhalefet yapıyosunuz menfaatinize göre haber yorum yapıyosunuz bu şehrin yapışalmasında kalkınmasında en büyük engel sizsiniz bu kladar eleştirdim ama bakalım yayınlıycakmısınız
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Ahmet aycı (1 ay önce)
    Ya biraz samimi olun yikmıyorlar eleştir yıkıyorlar eleştir e ne olacak ne istiyorsunuz hiç bir şey yapılmasın o zaman
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Alperen (1 ay önce)
    Yıkmadan yenisi yapılamaz, yapılmaz birde kim ne derse desin Malatya'da sanki deprem olmamış gibi davanılıyor. Sağlam bina çok çok az. Depremi hep beraber yaşadık o sarsıntılara bina mı dayanır.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • mert (1 ay önce)
    Malatya'da hiç bir İŞ yolunda gitmiyor. Hiç bir siyasi parti açıklama yapmıyor. Bir delikanlıda çıkıp açıklasın. Malatya'lılar hiç bir kimseye güvenmez oldu. Evet şehir muhakkak toplanacak, ancak sarsılan bu güven hiç bir zaman yerine gelmeyecek.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Hiç bir siyasi parti açıklama yapmıyor mu !! arkadaş bu nasıl yorum açıklamayı iktidar partisinin yapması lazım degilmi ? muhalefet partisimi açıklama yapacak bu ne tuaf yorum
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Malatya haber editörü sen iyi bilirsin eski iş Bankası taş binaydi yanında PTT eski binaydi tarihi deyip bakmaksızın yiktirdilar o zaman nerdeydiniz
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Hakan (1 ay önce)
    Depremzedelerin sağlam kalmış binalarını rezerv alan adı altında yıkan zihniyetleri Rabbime havale ediyorum.Bunca insanın ahı sizde kalmaz bunu da bilesiniz.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Hekimhanli (1 ay önce)
    Şehir geniş yolları caddeleri meydanları ile kurulmasın mı yine dapdar içiçe şekilde mı kurulsun Hangi şehrin yolları bu kadar dar iç içe 50 yıl önceki şehir planı mı devam etsin gerçekten şehrin gelişimine balta vurmak bu
    %62
    %38
    Yanıtla
  • osman (1 ay önce)
    yanlı haber yapıyorsun malatyahaber. her konuda muhalefet olmaz. Uzun süredir doğru olana doğru demiyorsun. Basın yanlışı söyleyecek ama doğruyu da çarpıtıp kendi emelleri için kullanmayacak. Artık malatyahaber sitesinden haber takip etmeyeceğim.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Çok doğru söylüyorsun Osman kardeş Malatyahaber.com düpedüz istemezükçü,beğenmezükçü,statükocu çevrelerin borazanlığını yapmakta bunların en büyük korkusu devletimizin Malatyayı tekrar ayağa kaldırması ama nafile korkunun ecele faydası yok.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • hkb (1 ay önce)
    keske haberi siz yapsaydiniz video fotolarla destekli
    %89
    %11
    Yanıtla