SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehirlerarası Yollar Kapandı

Şehirlerarası Yollar Kapandı
A- A+ PAYLAŞ

Kar yağışı ve tipi nedeniyle, Malatya'nın çevre illerle olan karayolu bağlantısı da zaman zaman kesiliyor.

Saat 16.30 itibarıyla, Malatya'nın güney illeriyle bağlantısını sağlayan Malatya- Gölbaşı karayolu, Doğanşehir'in Suçatı mevkiinde ulaşıma kapandı. Yine Malatya'nın kuzey illeriyle bağlantısını sağlayan yol da Malatya- Hekimhan arasında, halk arasında "Çebiş Rampası" denilen bölgede kayan ağaçlar nedeniyle ulaşıma kapanırken, Malatya- Darende karayolunun Karahan ve Kürecik mevkiilerinde yoğun kar ve tipinin etkili olduğu, burada trafiğin kontrollu olarak sağlandığı belirtildi.

İl genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, çok sayıda kırsal mahalle (köy) yolunun da ulaşıma kapandığı, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yolu ulaşıma açmak üzere çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAFLAR: Malatya- Hekimhan karayolundan

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız