SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Asker Büyükyıldırım İçin Mevlit Okutuldu

Şehit Asker Büyükyıldırım İçin Mevlit Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

2020 yılında Hakkari Çukurca’da bölücü terör örgütüyle yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Emre Büyükyıldırım için mevlit okutuldu.

İl Merkezinde yer alan bir mevlit salonunda düzenlenen mevlide, Vali Hulusi Şahin, 2. Ordu Personel Başkan Vekili Albay Serkan İçöz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Şehit ve Gazi Dernekleri, şehidin babası Latif Büyükyıldırım, annesi Münevver Büyükyıldırım, kardeşi Yunus Emre Büyükyıldırım ve vatandaşlar katıldı.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız