SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Uzman Çavuş İçin Baba Ocağında Mevlit

Şehit Uzman Çavuş İçin Baba Ocağında Mevlit
A- A+ PAYLAŞ

11 Eylül 2022 tarihinde Irak’ın Kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Bölücü Terör Örgütü ile yaşanan çatışma neticesinde şehit olan ve Osmaniye ilinde defnedilen Malatya nüfusuna kayıtlı Şehit Piyade Uzman Çavuş Fatih Kalkan için mevlid okutuldu.

Şehidimizin Kuluncak İlçesinde bulunan baba ocağında Cuma namazını müteakip okutulanmevlide, şehidin yakınları, Vali Hulusi Şahin, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, Kuluncak Kaymakamı Muhammed Safa Kömürcü, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, İl Müftü Vekili Hasan Nacar, Siyasi Parti Temsilcileri  ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit programı İl Müftü Vekili Hasan Nacar tarafından okunan Kuran’ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından sona erdi.

Mevlidin ardından, Vali Şahin ve beraberindeki heyet şehidimizin babası Yusuf Kalkan ve yakınlarına başsağlığı dilediler. 

Daha sonra Kuluncak Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Şahin, Kaymakam Muhammed Safa Kömürcü ve Belediye Başkanı Erhan Cengiz’den ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız