SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Yüzbaşı Malatya'dan Gitmiş

Şehit Yüzbaşı Malatya'dan Gitmiş
A- A+ PAYLAŞ
Afganistan'da helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 12 Türk askerinden birisi olan Kara Pilot Yüzbaşı Adil Erdoğan'ın 5 ay önce Afganistan'daki görevine Malatya'dan gittiği bildirildi. 
 
Alınan bilgiye göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Malatya'daki Kara Havacılık Alay Komutanlığı'nda 4 yıldan beri görev yapan Kara Pilot Yüzbaşı Adil Erdoğan'ın, 5 ay önce göreve gittiği belirtildi. Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Adil Erdoğan'ın evli ve 2 kız çocuğu bulunduğu öğrenilirken, ailesinin Malatya'da Ordu Lojmanları'nda kaldığı kaydedildi. Kastamonu nüfusuna kayıtlı olan şehit Erdoğan'ın anne ve babasının İstanbul'da ikamet ettiği öğrenildi.
 
ÖZ'ÜN MESAJI..
Bu arada, AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, kaza nedeniyle yayınladığı mesajda, "Afganistan’da düşen helikopterde şehit düşen 12 vatan evladımıza Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli aileleri, sevenleri ve aziz milletimize Başsağlığı diliyorum."dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız