SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Ayrılan Semih Galatasaray'a İmza Attı

YMS'den Ayrılan Semih Galatasaray'a İmza Attı
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray eski futbolcusu Semih Kaya ile anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kaleci, orta saha ve forvetten sonra defansa da takviye yaptı. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda eski futbolcusu Semih Kaya ile anlaşma sağladı. 30 yaşındaki futbolcu son olarak Yeni Malatyaspor’da forma giydi. Semih geçtiğimiz günlerde Malatya ekibi ile yollarını ayırmıştı.

Galatasaray altyapısından yetişen Semih Kaya A Takım'da oynamış, şampiyonluklar yaşamıştı. Kaya 2017-2018 sezonunda Çek ekibi Sparta Prag’a transfer olmuştu.

Bu arada, Galatasara Kulübü Perşembe gecesi yaptığı açıklamada, Semih Kaya'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Semih Kaya’nın transferi konusunda anlaşma sağladı.

2020’de yurda dönüş yapan 30 yaşındaki futbolcu, bir buçuk sezon boyunca Yeni Malatyaspor forması giydikten sonra yuvası Galatasaray’a tekrar kavuştu. Semih Kaya’ya Galatasaray’a tekrar hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz" denildi.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • deniz ışık (2 yıl önce)
    hasüt ve fesat bir memleketten kurtuldu gazetecisi,taraftarı vs vs alayıda hasütler topluluğundan kurtuldu semih adına sevindim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Çok şükür gol yiyoruz sanki seviniyor çok ağır onun yüzünden çok gol yedik iyiki gittin Semih gardaş… senden Malatya spora hiçbir fayda olmadı…
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Bu adam Malatyaspora faydadan çok zarar verdi kademe anlayışı olmayan adam kaçıran Ayrıca Galatasaray'a karşı da takımı satarcasına oyun oynamıştı gitmesi fayda verir. Galatasaray da da ilk 18e giremez seneye Hamza Hamzaoğlu alır yavrusunu yanına..
    %67
    %33
    Yanıtla