SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sendikadan 44'lü Destek Çağrısı

0
Güncellendi - 2020-04-14 04:33:26
Sendikadan 44'lü Destek Çağrısı
A- A+ PAYLAŞ

'Biz bize yeteriz Türkiye’ kampanyasına Eğitim Bir Sen Malatya 1 nolu Şubesinden Malatya plaka rakamı olan 44'lü yardımlarla katılım sağlanması için çağrıda bulundu.

Eğitim Bir Sen Malatya 1 nolu Şube Başkanı, aynı zamanda Memur Sen Malatya il Temsilcisi Hüseyin Söylemez, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Biz bize yeteriz Türkiye’ kampanyasına Eğitim Bir Sen Malatya 1 nolu Şubesi olarak aktif katılım sağlıyoruz. Her üyemiz süreç içerisinde, 44-144-244-344-444 veya katları ile katkı sağlayacak inşallah. bu konuda tüm üyelerimizi duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.

Başkan Söylemez, Malatya plaka numarasının 44 olması nedeniyle böyle bir çağrıda bulunduklarını kaydetti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Darendeli (4 yıl önce)
    Eğitim Bir Sen Malatya Şubesi takdire şayan bir kampanya başlatmış. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Eğitim bir seni tebrik ediyorum her zaman olduğu gibi zor zamanlarda devletinin yanında olmakta öncü inşallah diğer STK'lar da bu anlamlı kampanyaya destek verirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • salih beyoğlu (4 yıl önce)
    Bu zor dönemde sivil toplum kuruluşlarını devletimizin yanında görmek anlamlı ve güzel. Çok güzel düşünülen bir proje.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    Biz Malatya lılara yakışır. İnşaallah iş adamlarımızda sonu 44 olacak şekilde yatırırlarsa MALATYA nın yeri ayrı olur. Desteği nasılmış tüm Türkiye izler.
    0
    0
    Yanıtla