SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şener, Malatya'ya Geliyor

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı, Devlet Eski Bakanı ve Başbakan Yardımcılarından Abdullatif Şener, partisince düzenlenecek olan Bölge toplantısına katılmak üzere 24 Ekim Pazar günü Malatya’ya gelecek. Şener geceyi ilimizde geçirecek ve Pazartesi günü sabah Ankara’ya dönecek.

ŞENER MALATYA’YA GELİYOR

Tavşantepe Mevkii’nde partililerce karşılanacak olan Şener, buradan Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde bulunan Reyyan Düğün Salonu’nda saat 11.00’de başlayacak olan Türkiye Partisi 4.Malatya Bölge toplantısına katılacak.

Toplantının ardından bazı temaslarda da bulunacağı belirtilen Şener’in aynı gün akşam TVM’ de saat 21.00’de başlayacak olan programın canlı yayın konuğu olacak.

Geceyi ilimizde geçirecek olan Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, 25 Ekim Pazartesi günü sabah uçakla Ankara’ya dönecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam