SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seni Gömerim', 'Seni Peçete Ederim' İddiası!..

0
Güncellendi - 2021-09-05 01:46:00
'Seni Gömerim', 'Seni Peçete Ederim' İddiası!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genel Sekreterliği görevinden istifa eden ve geçtiğimiz günlerde I.Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Bölge Müdürlüğü'ne atanan Remzi Yaşar'ın, TSO'dan istifasına ilişkin olarak odadan gönderilen ihtarnamede istifa için haklı gerekçeler bulunmadığı yolundaki iddialar üzerine Yaşar'ın avukatı aracılığıyla gönderdiği karşı ihtarnamede, ilginç iddialar yer aldı.

Bu ihtarnamede, genel sekreterlik görevinde bulunduğu sırada, oda başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun, Yaşar'a yönelik aşağılama ve psikolojik baskılarıyla karşı karşıya kaldığı, oda başkanı tarafından "Seni gömerim", "Seni peçete ederim" diyerek tehdit edildiği öne sürüldü.

TSO Genel Sekreterliği görevinden 18 Ağustos 2021 tarihinde 'gördüğüm lüzum üzerine' diye gerekçelendirdiği istifa dilekçesine karşı, TSO'nun istifanın haklı gerekçelere dayanmadığı yolundaki ihtarnamesi üzerine Yaşar'ın avukatı Kenan Üstündağ aracılığıya gönderdiği karşı ihtarnamede, haklı gerekçelerin odanın daha fazla yıpranmaması için yeralmadığı, ancak ihtarname üzerine gerekçelerin bir kısmının belirtilmesi gereğinin ortaya çıktığı kaydedildi.

Karşı ihtarnamede, Yaşar'ın, süreç içerisinde hakaret, aşağılama ve psikolojik baskı ile karşı karşıya kaldığı, kendisine mobbing uygulandığı, oda başkanının telefonla arayan üyelere Malatya'da olmasına rağmen İstanbul'da olduğunu söyleyerek, oda üyeleriyle Yaşar'ı sürekli olarak karşı karşıya getirdiği iddiasına da yer verildi.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: TSO eski genel sekreteri Remzi Yaşar (sol başta) ve TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu (kürsüdeki)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Ahmet Mete (2 yıl önce)
    Bir oda başkanı genel sekreterine seni gömerim, seni peçete ederim diyorsa orada meclis üyeleri de Malatya esnafı ve kamuoyu buna tepki vermiyorsa bu ayıp hepimizin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (2 yıl önce)
    Adamın birisi havuzda can çekişen birisini havuzdan çıkardıktan sonra etrafına bakınmaya başlamış. Etrafta alkışlar tebrikler bravo sesleri yükselirken yükselirken bu kurtarıcı sağına soluna bakınmaya devam ediyormuş. Merak edip sormuşlar hayırdır bak herkes seni tebrik ediyor, boğulmak üzere olan adamı havuza atlayıp kurtardın ne bakıyorsun sağına soluna dönüp demiş ki BENİ HAVUZA ATANI arıyorum. Ticaret Odası Genel Sekreterliği için ilana çıkıp, başvurulara nezaket dönüşünü bile yaptırmayan ama o dönemde Organize Sanayi Müdürlüğünde yaşanan sorun şikayet ve skandallar ile adeta havuza düşmüş olan olan Remzi Yaşar Beyi Genel Sekreterliğe Atayan Sn.Oğuzhan Ata Sadıkoğlu sanırım bugünlerde kendini havuza atanı arıyor. Sürecin başından itibaren Sn Remzi Yaşar Bey'in Malatyahaber Sitesi üzerinden bilgi ve belge iletimi ve paylaşımı suretiyle kendisiyle ilgili eleştiriler için ön almaya çalıştığı da takipçi olarak gözümüzden kaçmış değil. Remzi Yaşar Bey 2 yıl sonra Organize Sanayi Müdürlüğüne TEKRAR atanacaksa neden o dönemde görevine devam etmesi sağlanmadı? Sonuçta birikimi buna müsait idi. Genel Sekreter olarak ATANMASI için TİCARET ODASI BAŞKANINI kim zorladı? Bunları bilmeye Malatya Kamuoyunun hakkı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bunu Malatya'nın esnafları, iş adamları bilerek isteyerek seçti. Suç sadece onların, başka kimsenin değil. Ayrıca buna güvenip Tso'ya geçen Remzi bey de yaptığı yanlışın farkına yeni varmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet 44 (2 yıl önce)
    Bırakın adam işine baksın eski yönetimden çok daha iyi daha çalışkan birileri takmış kafaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Malatya'da seviye ne kadar da çok düştü be. Bir tutuklatirim seni diyor digeri peçete ederim diyor. Yazık oluyor Malatya'ya Yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (2 yıl önce)
    Eğer Sadıkoğlu biraz daha ileri giderse remzi yaşar bir çık şeyi açıklayacağa benziyor.ihtarnamede, Kurumun itibarı için diğer gerekçeleri açıklamıyorum demiş. Ne demek ya üyelere yalan söylemek istanbuldayım deyip malatya da çıkmak.Her Allah’ın günü makam aracı sitenin önünde beyefendi hazırlanıp insin diye en az 3 saat bekliyor.Bir oda başkanı düşünün 2 yıldır şahsi aracı yok dostu arkadaşı akrabası bile makam aracını kullanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNC (2 yıl önce)
    TSO başkanı haddini iyice aşmış, bu nasıl bir üslup, bence hemen görevden el çektirilmeli, Malatya sanayisini ve ticaretini kimlere emanet etmişler yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir Asaf (2 yıl önce)
    Sayın malatyahaber gurbette olan bir Malatyalı olarak sizleri uzun süredir okuyorum, memleketimle ilgili en güncel ve dikkate değer konulardan siteniz aracılığıyla haberdar oluyoruz, teşekkür ederim. ancak uzaktan izlediğim ve haberlerinizi okuduğum ve bende bıraktığı intiba itibariyle TSO Başkanı ile bir alıp veremediğiniz var. Bu haberde yazılanların nasıl bir haber değeri olduğunu gerçekten merak ediyorum. Yayın politikanızı gerçekten çok beğeniyorum ama bu adamla nasıl bir alıp veremediğiniz var bilmiyorum, ki TSO başkanın da nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama son dönemde adama hitaben yapılan haberlerde bahsedilen konular gerçekten dikkate alınmayacak ancak çay ocağı köşelerinde yer alacak ve ciddiye alınacak iddialar gibi geliyor. Neden böyle yapıyorsunuz anlamış değilim, saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Birader, hem, "TSO başkanın da nasıl biri olduğunu bilmiyorum" demişsin, hem bu adamla alacak vereceğiniz mi var demişsin, tanımadığın bir kişi için savunma ihtiyacını neden duydunuz peki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir Asaf (2 yıl önce)Hamit isimli kullanıcı yorumuna
    Adamı savunmuyorum kardeşim, iyidir kötüdür bilmem sanayi bakanlığı müfettişleri gelip incelemelerini yaptılar varsa bir durum ortaya da çıkar ama adama dair en basit şeylerin bile medyada yer alması bende bu haber sitesinin bir alıp veremediği intibasını uyandırdı. Sen niye malatyahaber’i savunuyorsun onu da ben anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya haberin üst kısmında mercek işareti ve bir kutucuk var oraya TSO yaz sadıkoğlunun eski yönetimi 5 yıl boyunca tüm eleştirilerini yazmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Seviye yerlerde. Malatya bunları haketmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıdvan (2 yıl önce)
    Malatya Haber tarafsızlığını yitirmiştir. Oğuzhan bey böyle birşey yapmışsa tasvip etmiyorum. Keşke güvendiğimiz haber sitesi olarak Selahattin Gürkan, Oğuzhan Sadıkoğlu’nuda tehdit edince, “Seni hapise attırırım” deyincede haber yapsaydınız. EDİTÖR'den: Habere konu ifadeler, resmi bir belgeden.. Yani karşı ihtarnameden.. TSO başkanının, kendisinin belediye başkanı tarafından tehdit edildiğine ilişkin iddiaya gelince. Bu konuda TSO başkanının, herhangi bir açıklaması bize ulaşmadı; yazılı ya da sözlü bir açıklaması olsaydı, onu da haber yapardık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediye başkanı böyle bir şey dediysen belgen kaydın varsa savcı çevre yolunun altında adliyede gitsene. Dedikodu ile hiç bir Başkan koltuk da kalmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (2 yıl önce)
    Merhabalar Remzi Beyi iyi tanırım her zaman dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile Malatya´nın tanınmış ve sevilen bir ismidir başarılar dilerim. Sayın Ata Sadıkoğlu bence Remzi bey bu hakaretleri hak etmedi size üslup yakışmaz.
    0
    0
    Yanıtla