SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seyyar Telefoncu Silahla Vuruldu

Seyyar Telefoncu Silahla Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da seyyar telefoncu ile müşterinin tartışmasında silahla bacağından vurulan bir kişi yaralandı.

Olay, Battalgazi İlçesine bağlı Kavaklıbağ Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Turgut Temelli Caddesi üzerinde seyyar tezgahta cep telefonu satışı yapan M.B. ile müşteri oldukları ileri sürülen 2 kişi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada  açılan ateş sonucu sağ bacak kısmına isabet alan M.B. yaralanırken, olayın şüphelisi olduğu belirtilen İ.Ö. ve M.Ö. kaçarak bölgeden uzaklaştı. Şüphelilerden İ.Ö. yakalandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Olay yerinde inceleme yapan ekipler 2 adet boş kovan bulurken, ekipler şüpheli M.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Reşat (3 yıl önce)
    Bu mesajı vurulan telefoncudan aldığım telefon ile yazıyorum kendisine acil şifalar dilerim
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Emekli (3 yıl önce)
    Emekliye ek sahip ve cık ve başkan otobüs fiyatları çok pahalı esenlik market Malatya'da en pahalı market diğer Halk ekmek şehir lerde 1.25.kuruş Malatyada neden daha bahalı bu başkan sesimizi duy su bahalı hangi birini sayak
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Esnaf olmayandan ne bir şeyler alacak nede satacan bir şey alıyorsun 2 saat sonra gotürütorsun ben geri alamam esnaflık bu değil
    %84
    %16
    Yanıtla