SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SGK'da Bir Kez Daha Kara Gitti, Kutlu Geldi

SGK'da Bir Kez Daha Kara Gitti, Kutlu Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü görevinden bir kez daha alınan Ayten Kara’nın yerine, önceki müdür Tekin Kutlu yeniden vekaleten atandı.

SGK Malatya İl Müdürlüğü görevine 2014 yılında atanan Ayten Kara, Haziran 2020'de bu görevden alınarak, kurumun genel müdürlüğünde araştırmacı olarak görevlendirilmiş, yerine ise SGK il müdürlüğünde denetmen olarak görev yapan Tekin Kutl vekaleten getirilmişti.

Ayten Kara, İdare Mahkemesi'ne dava açmış ve kazanmış, bu karar doğrutusunda Eylü 2021'de Malatya İl Müdürlüğü görevine iade edilirken, Tekin Kutlu denetmenlik görevine dönmüştü.

Kara'nın bir kez daha görevden alındığı, yerine vekaleten yeniden Tekin Kutlu'nun getirildiği bildirildi.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 1977 yılında doğan Tekin Kutlu, ilk orta ve lise eğitimini Doğanşehir’de tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Kutlu, memuriyet hayatına 2001 yılında Sosyal Sigortalar Kurumu’nda başladı. Evli ve dört çocuk babası olan Kutlu, göreve başladı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • İşçi (5 ay önce)
    Bir denetime bildirim itibari 5 ay sonra gelen denetimler SGK verha müdür değilsen ne olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Tümer ÜLGER (2 yıl önce)
    Malatya'nın menfaatine olmuş. Hayırlı olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    İsabetli olmuş.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Tekin Beye hayırlı olsun
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Abdurrahman (2 yıl önce)
    Malatya SGK için isabetli bir karar. Allah muvaffak etsin.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Turgay (2 yıl önce)
    Memleketimizde az da olsa,Liyakatli memurlarımızdan. Hayırlı uğurlu olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Malatya için hayırlısı oldu. Tekin Kutlu beye başarılar diliyorum.
    %70
    %30
    Yanıtla