SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sıcaklık -16'ya Kadar Düşebilir'

A- A+ PAYLAŞ

Meteorolji Malatya Bölge Müdürü Necip Duman, kentin hafta sonunda soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğini belirtti.

Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Duman, "İlimiz, cumartesi günü öğleden sonra Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Cumartesi günü öğleden sonra başlayacak kar yağışının salı gününe kadar aralıklarla ve yer yer etkili olarak devam edeceğini tahmin ediyoruz. Salı günü yağışın kesilmesinin ardından sıcaklıklar 6-8 derece düşecek. Gece sıcaklıkların sıfırın altında 14 - 16 derecelere kadar ineceği tahmin edilmektedir" dedi.

Duman, beklenen etkili kar yağışı ve sonrasında görülecek kuvvetli dona karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları gerektiğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız