SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sierra Transferinde YMS'nin Rakipleri Artıyor

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, bir süredir gündemlerinde olan 30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Carlos Sierra’yı kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Sarı siyahlılar, güncel piyasa değeri 800 bin Euro olan Kolombiyalı oyuncusu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor ancak bu transferde rakipleri giderek çoğalıyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, CD América de Cali takımının formasını giyen 30 yaşındaki Kolombiyalı merkez orta saha oyuncusu Carlos Sierra’yı kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. CD América de Cali takımında forma giyen Carlos Sierra için yaptığı ilk görüşmede olumlu bir sonuç alamayan sarı siyahlı yönetim, şartları zorluyor. CD América’nın Kolombiyalı oyuncuyu bonservisiyle vermek istediği ancak Yeni Malatyaspor’un oyuncuyu kiralamak istediği için transferin netlik kazanmadığı öğrenildi.

Sierra’yla Yeni Malatyaspor’un yanı sıra Süper Lig ekipleri Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Denizlispor’un a ilgilendiği ortaya çıktı. Kolombiyalı oyuncuya şuana kadar en ciddi teklifi Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş’ın sunduğu ve bu iki takımın transferde bir adım önde oldukları öğrenildi.

Daha önce Club Deportes Iquique ve Deportivo Lara takımlarının formalarını giyen Carlos Sierra, iki sezondur CD América de Cali’de oynuyor. CD América de Cali formasıyla çıktığı 55 karşılaşmada 9 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    İzlenmişmidir,istihbaratı yetkin kişiler tarafından verilmişse,kasetlerden izlenmemiş ve menejerlik şirketlerinin parlatması değilse iyi futbolcudur.Malatyasporun merkez orta saha oynayacak yetenkli ileriye dönük satışından para kazanılacak oyuncuya ihtiyacı vardır.Bir not daha stoper transferi daha yapılmadı.
    0
    0
    Yanıtla