SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Siirt'te 6 Şehit

A- A+ PAYLAŞ

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, Belenoluk Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırıda 6 askerin şehit olduğu, 11 askerin yaralandığı belirtildi.
 
Konu ile ilgili Siirt Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimize bağlı Pervari ilçesi Belenoluk köyü jandarma karakol komutanlığına, birden fazla noktadan bölücü terör örgütü mensupları tarafından 24/09/2011 tarihinde saat 18.00 sıralarında düzenlen hain saldırı sonucu 5 personel şehit olmuş, 7 personel ise yaralanmıştır. Jandarma özel hareket timleri, Belenoluk Jandarma Karakol Komutanlığı'na intikal ettirilmiştir. Bölgede operasyonlara aralıksız devam edilmektedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diler, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz" denildi. Daha sonra yapılan açıklamada ise şehit sayısının 6, yaralı sayısının ise 11 olduğu, 3 teröristin de öldürüldüğü belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız