SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntılarımızı ve Çözüm Önerilerimizi İlettik"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım Platformu ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği yöneticileri, Vali Seddar Yavuz ile üreticilerin sorunlarını görüştü.

Başkan İhsan Akın, beraberindeki heyetle birlikte Malatya Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, bölgedeki tarım ve hayvancılık alanındaki sorunlar ve talepler ele alındı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan İhsan Akın, “Tarım ve hayvancılık sektöründeki sıkıntılarımızı ve çözüm önerilerimizi Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a ilettik. İlgisi ve desteği için kendisine teşekkür ederiz,” dedi.

Yapılan görüşmede, yetiştiricilerin karşılaştığı zorluklar, sektörün geliştirilmesi için atılması gereken adımlar ve çözüm yolları konuşuldu. Vali Yavuz, konuyla ilgili gerekli adımların atılması için çalışmalar yapılacağını belirtti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız