SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıkışan Yaralı Sürücüyü İtfaiye Çıkardı

0
Güncellendi - 2019-02-21 02:36:01
Sıkışan Yaralı Sürücüyü İtfaiye Çıkardı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında kamyonda sıkışan sürücüyü itfaiye ekibi kurtardı.

Alınan bilgiye göre, M.Ç. idaresindeki 80 AAG 595 plakalı kamyon, Elazığ yönüne doğru gitmekte iken Çevre Yolu'nun Karakavak civarında  Y.B'nin kullandığı plakası öğrenilemeyen tıra çarptı.

Kazada sürücü M.Ç, sıkıştığı kamyondan olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

M.Ç, 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

AA

n

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Uğur (5 yıl önce)
    Yalan yanlış haber yapmayın. Kaza istasyon virajında değil Çınar Kolejinin önünde oldu. Kaza resminin arka planında metro market giriş tabelası var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Editör ora polis okulu önü neden yalan haber yapıyorsun kazayı ben gördüm gözümün önünde oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Emr (5 yıl önce)
    Bu kaza ağbaba ticaretin önünde kayseri yönünde oldu. Fotoğraflardan belli ama haberin içeriğine bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • FIRAT (5 yıl önce)
    Sanırım bu haberi yapan muhabir Malatyalı,Aracın hangi bölgede kaza yaptığını ve gidiş istikametini olay yerindeki vatandaşlardan sorsaydı daha doğru bilgi alabilirdi.Kaza yeri Bostanbaşı kavşağı,Aracın gidiş yönü Ankara istikameti.Lütfen vatandaşı doğru bilgilendirin.
    0
    0
    Yanıtla