SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Silah Kullanılan Kavgada 5 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2017-06-23 22:20:38
Silah Kullanılan Kavgada 5 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

  • Bir çay ocağı önünde gece çıkan kavgada, 4'ü ateşli silahla olmak üzere 5 kişi yaralandı.  Cezmi Kartay'da bir birahane ve Melekbaba'da bir ev kurşunlandı.

Alacak-verecek meselesi nedeniyle bir çay ocağında bir araya gelen inşaat sıvacıları arasında meydana gelen, pompalı tüfek ve bıçak kullanılan kavgada 4’ü silahla olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Sıtmapınarı'ndaki eski Otogar'ın arkasında Şifa Mahallesi Sara Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında alacak-verecek anlaşmazlığı olan inşaat sıvacısı iki grup karşı karşıya geldi. Grup arasında tartışmanın büyümesi üzerine her iki taraf bir birlerine pompalı tüfek ve bıçak ile saldırdı. Olayda E.K. sol bacağından, A.K. sol dizinden ve O.K. sağ dizinden, yine kimliği öğrenilemeyen bir kişi de bacağına saçma isabet etmesi sonucundan yaralandı. A.S.K. adlı şahıs ise bıçakla yaralandı.

Olayın haber alınması üzerine, bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevkedildi. Yaralılardan 3'ü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne (Devlet Hastanesi), 2'si de Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olayda pompalı tüfeği kullanan B.B. adlı şüpheli Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan pompalı tüfek ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önüne park edilen otomobilin içerisinde bulundu. Yine olaya karıştığı belirlenen taraflardan birisine ait olduğu belirlenen ve olay yerinde park halinde olan bir başka otomobilde ise 1 adet tabanca bulundu. Her iki silaha da polis ekipleri el koydu.

CEZMİ KARTAY’DA SİLAHLI OLAY

Bu arada, 22.30 sıralarında Cezmi Kartay Caddesi üzerinde de akşam saatlerindeki bir kavganın devamı olarak bir eğlence merkezine pompalı tüfek ile ateş açıldığı bildirildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayın meydana geldiği yerde polis 4 adet av tüfeği fişek kartuşu bulurken, işyerinin isabet aldığı kaydedildi.

EVE ATEŞ AÇILDI..

Öte yandan, 00.30 sıralarında da Melekbaba Mahallesi İlyas Sokaktaki bir eve kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından pompalı tüfeklerle ateş açıldı. Olayda vurulan olmazken, saçmalar evin duvarına isabet etti. Polis, kaçak 2 şahsın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

Polis, her 3 olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • 44-44 (6 yıl önce)
    SUÇLULARA VERİLEN CEZA 2 AY 3AY OLURSA SONUÇ BU OLUR BUADAMLAR YATIP ÇIKINCA BU SEFER HALK ÜZERİİNDE BASKI KURUYOLAR HALKDA KANUN OLMADIĞI İÇİN CANINDAN KORKUYOR.. ADALET ŞART CEZALAR AĞIRLAŞTIRILSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Doğan (6 yıl önce)
    Malatya Teksas olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Güzel malatyami ne hale getirdiler... ALLAH emniyet güçlerimizin yardımcısı olsun onlarin gücüne güç katsın böyle insanlara göz bile actirmasinlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Cezalar artmadmadigi surece olaylar her Zaman Olur
    0
    0
    Yanıtla