SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Ev Baskını Malatya'yı Ayağa Kaldırdı..

Silahlı Ev Baskını Malatya'yı Ayağa Kaldırdı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da husumetlilerin silahlı ev baskını ortalığı ayağa kaldırdı. Polis ekibinin de bulunduğu olay yerinden, silahla ateş açarak bir taksiyle kaçan 2 şüpheli, daha sonra gözaltına alındı.

Olay, 20.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. İddiaya göre, B.G. ile M.G. aralarında husumet bulunan Y.Ç.’nin ikametinin bulunduğu apartmana girerek tabanca ve tüfekli sağa sola ateş açmaya başladı. Bir önceki gece de kurşunlamanın olduğu bölgedeki olay ihbarı üzerine, bir polis ekibi bölgeye gitti. Saldırganlar olay yerinde iken konuya müdahale eden polis ekibinden, bu kişilerin kendilerine de ateş açarak bir taksiyle kaçtıkları yolundaki anonsu üzerine polis alarma geçti. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, bölgeden uzaklaşan taksinin bulunması için bölgedeki tüm taksiler durdurularak arandı, ancak firarilere rastlanmadı. Olay yerinden yapılan bir başka anonsta, saldırganların polise değil, kavga ettikleri şahıslara yönelik olarak ateş ettikleri, ancak yaralanan bulunmadığı belirtildi.

Araştırmaları sürdüren polis, saldırganların takside az kullanılan  Nissan Qashqai marka araçla kaçtıklarını belirleyince, bu marka taksileri tespit etmek için kayıt araştırması yaptı ve Malatya'da taksi olarak kullanılan bu marka 4 araç bulunduğunu, bunların ayrı duraklarda  çalıştığını belirledi. İnönü Caddesi'nde durdurulan aynı marka bir taksinin olayla ilgisi olmadığı belirlenirken, taksi duraklarından birinde saldırganların kaçtığı taksi tespit edildi.

Yapılan soruşturmada, saldırganların Mimar Sinan Caddesi'nde taksiden indikleri belirlendi. Bunun üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Saldırganların adresini belirleyen polis, yakınlarıyla irtibat kurdu ve iki saldırgan olaydan yaklaşık 2 saat sonra yakınları tarafından polise teslim edildi.

Bu arada, olay yerinde yapılan araştırmada 1 adet sallama da denilen kılıç ile 4 adet boş tüfek kartuşu bulundu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • musti (11 ay önce)
    Araplasiyor türkiye hemen hepsi geri dönmeli
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ne oldu bize (11 ay önce)
    Yaşım 50'ye dayandı. Malatya büyük olmasına rağmen çok güvenliydi. Evet yine problemli mahalleler vardı her yerde olduğu gibi ama kesinlikle çok güvende hissederdik kendimizi. Ne hale geldik gerçekten yakıştıramıyorum.Güzel Malatya'm komşuluk ilişkileri güzel Malatya'm asayişi az, insanları güzel Malatya'm ne oldu sana böyle. Çok üzülüyorum ama çok...
    0
    0
    Yanıtla
  • ABD polisi (11 ay önce)
    ABD polisine verilen yetkilerin çeyreği polisimize verilmeli
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya Sever (11 ay önce)
    Mesale Geceleri Plakasız Araçlar Şehirde Ara Sokaklarda Cirit Atıyor-Enkazların İçinde El Feneri İle Gezenler Var Neden Bunlara Müdahele Edilmiyor!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mlx (11 ay önce)
    Adaletin yetersiz olmasından kaynaklı hep bunlar.cezalar yetersiz kalıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atilla (11 ay önce)
    Güzel malatyam ne hale geldi asayiş zaten bozulmuştu birde üstüne deprem oldu . İNSANOĞLU halen ders çıkarmıyor kaç şiddetinde deprem lazım uyanmamış için 8.5 mi
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatya (11 ay önce)
    Manevi bakımdan kendimize çeki düzen vermek zorundayız. Deprem ve depremler olmuş oluyor ve olacak ama hala asarız keseriz devam. Cezaların alt sınırı hageb falan olmadan en az 10 yıl olmalı bakın o zaman böyle haberler ortaya çıkıyormu. Yasalar yetersiz bunda hakim ve savcının bir suçu yok maalesef. Devlet soğuk yüzünü her daim bu tip insanlara göstermeli. Aksi takdirde deprem olmuş insanlar zaten çökmüş bir de bu şehir eşkiyalarını çekmek zorunda kalıyor. Bir an önce yasaları alt sınırları yükseltin lütfen...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İbrahim (11 ay önce)
    Farkında mısınız Malatya iyice savruldu. Yaşanmaz hale geliyor. Asayiş olayları bitmiyor. Sebebi ne acaba ?? Milleti cahil , işsiz biraktilar, milyonlarca multeciyı aldılar ülkeye kiralar arttı millet iyice bunalımda. Kim kime yan baksa birbiriyle savaşıyor
    %72
    %28
    Yanıtla