SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgada 10 Kişi Yaralandı

Silahlı Kavgada 10 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 8'i silahla olmak üzere  2’si ağır 10 kişi yaralandı.

Olay, 22.45 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, alacak verecek meselesini görüşmek üzere Vaizpınar Caddesi üzerinde bulunan bir adreste bir araya gelen iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, taraflar karşılıklı birbirlerine silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu A.Y, K.B, S.Y, N.İ, B.İ, M.Ş, Ş.B. ile M.B mermi ve saçma isabetiyle, O.B. ve M.İ. ise darp neticesinde yaralandı. Taraflara ait otomobil ile eve de kurşun isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Ş.B. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, M.Ş. ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

Ekiplerin olay yerinde çok sayıda boş kovan ile 2 adet silah bulduğu olay yerinden kaçan şüpheli O.B, otomatik tüfek ve tabanca ile yakalandı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • hacı (5 ay önce)
    sonuç.....elde ne var yani,,ne elde edildi..:)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (5 ay önce)
    Adamlar diyarbakırlı tefecilerden para almışlar lakin ödeyemiyorlar öde öde bitmez tabi borçlu olanlarda çareyi saldırmakta bulunca ortaya çıkan manzara bu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Nedir bu ya yeter artık her taraf mafya her taraf çete zam zulüm faili meçhuller suikastler Türkiyemizin çivisi çıkmış
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Mahalleden haber, olayın olduğu evlerin etrafındaki evleri boşaltmışlar. Tekrar bir saldırı olurda diğer evlere kurşun seker diye. Suçsuz insanların haline bakın. Çözüm basit. Ruhsatsız silah taşımak bulundurmak direk 5 yıl hapis katalog suç sayılsın. Silah kalmaz ortada.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Özcan (5 ay önce)
    Arif müdürüm eski istihbaratçı şuan eminim Malatya yı hafızalıyor yakın zamanda toplu balyoz şok operasyonlar gelir ..
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Evimizin elektrik su saatlerini çalmışlar polis bir şey yapamıyor düzen kalmamış orda.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • İhsan (5 ay önce)
    ALLAH akıl fikir versin ne diyelim deprem bile insanları islah etmemiş hergün silahlı çatışma trafik kazası bu malatya ne ara böyle oldu
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Önder (5 ay önce)
    10 kişi yaralanmak nedir ya. Depremi ve kaosunu fırsat bilen gayrimeşru olaylar peşinde. Emniyet kuvvetlerinin çok sıkı tedbirler alması gerek. Asayiş ve trafik için özellikle. Sokaklara çıkmaya korkar hale geldik
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cero (5 ay önce)
    Sayın vekilim adamların beyni sulanmış ne yaptıklarını bilmiyorlar ya da şeytanlıkla kafa bulandırarak insanları kandırıyorlar Aradan geçen onca zamanda hergün ayrı bir haber duyuyor insanlar. Bunlar depremin olduğu ilk günden bu güne kadar her gün eziyet ediyorlar bizlere. Çünkü AFAD çalışanlarının ve de çevre şehirciliğin bir şeyden haberleri yok. Insanlar kimden ve nasıl geçerli bir billgi alacak hala bilmiyor. Devlet her gün bir başka karar veriyor ve o kadar bilgi kirliliği varki insanlar ne yapacağını bilemiyor.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Cero (5 ay önce)
    Türkiye' nin hemen her yerinde çeşitli sebeplerle her gün silahlı kavgalar oluyor, düğünlerde, asker uğurlamalarında ve trafikte onlarca insan silah sıkıyor. Bu kadar insan bu silahları nerden temin ediyor ve saklıyor acaba? Bizim emniyet güçlerinin bunlardan haberi yok mu yoksa görmezden mi geliyorlar. Çünkü pek fazla bir caydırıcılığı olmayan ve işe yaramayan kanunlardan dolayı mahkemeler suç işleyenleri hemen arka kapıdan dışarı salıyorlar diye emniyet birimleri de artık suçlu yakalamaktan vaz mı geçtiler acaba. Gerektiğinde sınır dışına operasyonlar düzenleyebilen ülkemiz içerde kanun ve düzeni sağlamaktan nasıl böyle aciz kalabiliyor acaba?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Kendilerini aştılar artık. Çıtayı git gide yükseltiyorlar. Temiz kenar mahallelere de pislik sıçrıyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hasbi (5 ay önce)
    Bu iyi günlerimiz herhalde... hırsızlık, dolandırıcılık almış başını gidiyor... yakında kapkaç olayları da başlar herhalde...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 ay önce)
    Maşallah Deprem Sonrası Daha iyi Huzur Gelmiş huzurun şehri Malatya
    %82
    %18
    Yanıtla