SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgada Yaralanan Şahıs Hastanede Öldü

Silahlı Kavgada Yaralanan Şahıs Hastanede Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

18 Haziran Salı akşam saatlerinde Akçadağ ilçesine bağlı Aşağı Örükçü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavgada, E.C.G.'nin av tüfeği ile ateş açması sonucu Nazmi G. ile Olcay Gökçekyaralanırken, olayın zanlısı suç aleti ile yakalanarak gözaltına alındı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Olcay Gökçek (37) kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer yaralı Nazmi G.'nin ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ndeki tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Olcay Gökçek'in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'na götürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Utandım (3 ay önce)
    Dini bir bayramın camide kutlanması kadar doğal birşey olmaz. Bayram namazına gelmeyen de caminin avlusuna gelsin. Türkiye’de köy ve mahallelerde ilk bayramlaşma zaten camide yapılıyor. Bu dernek Malatya’da uyuşturucu had safhada, alkol had safhada, fuhuş had safha, fırsatçılık, müşteri kazıklama had safhada, sokaklar hindistana dönmüş , hergün cinayet , her gün kaza, bolca intihar varken kalkıp camide ki bayramlaşmaya takmış.Dernek kimdir necidir bilmem ama seviye olarak illeri görüşlülük olarak Malatya menfatini düşünme olarak 10 üzerinden sıfırlık bir tabela derneği herhalde. Yazık şu güzelim şehirde nerede bir cahil var sesi daha çok çıkıyor. Ah 70 lerin, 80 lerin, 90 ların hatta 2000 in başlarının Malatya’sı neredesin?
    %77
    %23
    Yanıtla