SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırganlar Polisi Yaraladı

0
Güncellendi - 2018-05-29 23:44:19
Silahlı Saldırganlar Polisi Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Özalper Mahallesi'nde pompalı tüfekli 3 saldırganı yakalamak isteyen polis ekibine, şahıslardan biri ateş açtı. Olayda bir polis saçma isabetiyle yaralanırken, saldırganlar yakalandı.

Özalper Mahallesinde yaşanan olayda bir eczaneye giden 3 genç iddiaya göre reçetesiz ilaç istedi. Görevlinin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, gençleri bölgeden uzaklaştırdı. Ancak 2 saat sonra, saat 16.00 sıralarında yeniden aynı yere gelen gençler taşkınlık çıkarınca bölgeye yeniden polis sevk edildi.  3 şahsın pompalı tüfekle ateş ettikleri ihbarı üzerine bölgeyi çembere alan polis ekiplerinden biri Lavanta Sokakta kaçmakta olan saldırganlarla karşılaştı. Bu şahıslardan A.B.'nin  pompalı tüfekle açtığı ateş sırasında, polis memuru Hasan Karakulak karnına saçma isabetiyle yaralandı.

Havaya uyarı ateşi açan polisler,  A.B. (19), H.A. (19) ve B.E.Y. (18) olayda kullandıkları silahla birlikte yakaladılar.

Yaralı polis de hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Aydın (5 yıl önce)
    Malatyada emniyet valilik nerdeler bir birlerine yemek davetinden fırzat bulsalardı ilgileneçekler o onun davetinde oda onun kimin daveti daha iyidir gezerler
    0
    0
    Yanıtla
  • TEKNİSYEN (5 yıl önce)
    BEN ECZANE ÇAIŞANIYIM BUNLARINİSTEDİĞİ KAFA İLAÇLARI DEVLET BUNLARI ECZANE SATIŞINDAN ALSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Z.A (5 yıl önce)
    Şu yakalananlara bakarmısınız.? Henüz hayata yeni başlama yaşları (18-19 ).Bunların anne ve babaları yok mu,bu çocukları nasıl yetiştiriyorlar ? Şimdi bu yaşlarda böyle olan,yarın suç makinesi olarak halkın içinde ölüm kusarlar..Bunları asla bırakmayıp,af etmeyeceksiniz.Yarın öldürülen bu masum insanların sorumlusu sizler olursunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)
    Teksas oldu Huzurlu Malatya istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Bu şehrin valisi ve emniyet müdürü gece gündüz sokaklarda üst araması yaptirmasi gerekiyor. Her 10 vatandaşın ikisinde silah mevcut. Yazıktır, gunahtir artik sn.Valimiz sn. Emniyet md.devreye girsin artık. Parklar bahçeler cafeler caddeler silahla gezen insanlarla dolu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Malatya Teksas oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • FATİH (5 yıl önce)
    Bu da mı şehir efsanesi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    İşte şehir eşkıyalarının cüretinin geldiği nokta... Bugüne kadar müdahale edilmemesine alışmışlardı, gelen tepkiler üzerine polis müdahale edeyim deyince acımamış onlara da sıkmışlar... Devletin polisine bile sıkmaya cüret edenler masumlara neler yapmazlar siz düşünün. Bunun için bu eşkıyalara en ağır cezaları almaları gerekiyor. Bakın Japonya'ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Sayın valiye sormamız lazim malatyada asayiş ile düşüncesi aynımıdır diye?
    0
    0
    Yanıtla
  • haco (5 yıl önce)
    lavanta sokak neresi adminler düzgün yazın
    0
    0
    Yanıtla