SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıda 1 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-05-03 04:15:06
Silahlı Saldırıda 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Polis, olaydan sonra otomobille kaçan saldırganı yakalamaya çalışıyor.

Olay, saat 22.00 sıralarında Cemal Gürsel Mahallesi'nde meydana geldi. Alihaydar Sokaktaki bir sitenin önünde meydana gelen olayda, 50 yaşlarındaki Cafer T., otomobille gelen bir kişinin tabancayla açtığı ateşin hedefi oldu. Olayda ayaklarından yaralanan Cafer T., olay yerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırının ardından otomobiliyle kaçan silahlı saldırganın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılırken, polis ekipleri olay yerinde saldırganın kullandığı silaha ait boş kovanlar buldular.

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mlt (5 yıl önce)
    önce uyuşturucuyla mücadele edilecek sonrası kolay
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (5 yıl önce)
    Malatyadaki emniyet mensubları çok sıkıntılı buna kim çözüm bulacakk,acaba görev yeri torpil bölgesi oldugu için bu olanlar amir komser kimseye şu işi yap diyemiyi hepsi tepeden gelmiş sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (5 yıl önce)
    Her zaman yorumumuzu ekliyoruz. Artık Malatya silahlı eylemlere dur demeli, her haberi açtığımızda silahlı bır olayla karsılasıyoruz. Acilen Malatyada huzur operasyonları yapılmalı ve her yer dıdık dıdık edılmelıdır dıye dusunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    huzur ve güven şehri malatya.
    0
    0
    Yanıtla