SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yeşiltepe'de Cinayet.. 1 Kişi de Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2020-06-12 01:21:58
Yeşiltepe'de Cinayet.. 1 Kişi de Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe'de akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay, Yeşiltepe Semti Cumhuriyet Mahallesi Akarsu Sokağında saat 19.15 sıralarında oldu. Kardeş oldukları öne sürülen H.T. ve B.T. ile aralarında husumet bulunduğu öne sürülen 43 yaşındaki Cebrail A. ile 31 yaşındaki U.S. sokakta karşılaşınca aralarındaki tartışma kavgaya dönüştü. Açılan ateş sonucu Cebrail A. ile U.S. yaralandılar.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Cebrail A. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vücudunun çeşitli yerlerinden 3 kurşun yarası alan U.S. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın faileri H.T. ve B.T. ise kaçtıktan kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından Yeşiltepe bölgesinde yakalanarak gözaltına alındılar. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma sürüyor.

Bu arada, 20.45 sıralarında da Şehir Mezarlığı yolunda bıçaklı saldırı sonucu yaralanan 19 yaşındaki şahıs Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • ali (3 yıl önce)
    uyuşturucu dolu yeşiltepe demiryolu kenarında ve yeni yapılan toğpsöğüte giriş demiryolu köprüsünün altında satanlar içenler dolu lütfen emniyet güçleri kontrol edin sık sık gündüz yapılan kontroller boş gece 23-24 saatlerinde olmalı denetimler kontroller inşallah iyi bir kontrol yapıp yakalarsınız pis uyuşturucu satan torbacıları topsöğüt girişinde fırın var o bölge tam uyuşturucu satan içenlerle dolu .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet emin (3 yıl önce)
    Su yorum yazanlar ne kadar kültürsuz cahil ya bu bir piskoloji hali kendini savunma hali oluyor böyle seyler Rabbim ailelerine sabir versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    demekki pandemide yani virüs de ders almamisik bizler kötü topluluk olmaya devam ediyoruz yazık her belayı hak ediyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (3 yıl önce)
    Yeşiltepe tastepe melekbaba kültürtepe göztepe bu tepeleri temizleyin malatya tertemiz olur :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Dikkat et lafına kardeş genelleme yaparak konuşma
    0
    0
    Yanıtla
  • Genç Osman (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaşım temizleyin,diyor nerenden anlıyorsun lafı yoksa sendedemi Bi sıkıntı var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Yeşiltepe tektut civarı cumhuriyet mahallesi ve diğer mahaller tam bir sıkıntı yuvası olmuş . Sayın yetkililere sesleniyorum. Sayın Valim ,Emniyet Müdürüm. ne olur gece Tektutta bulunan çocuk parkını bir denetleyin. Gece orası tam sarhoş berdoş yeri . Parka bitişik evler rahat değil Aileler tedirgin. Geceleri orada ateş yakıyorlar kimse bir şey diyemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Yetkililere sesleniyorum buradan Yeşiltepe nin kanayan yarası Tektut diye bilinen yer ve oradaki birkaç kahveyi kapatsınlar. bölgede denetimler daha da sıkılaştırılmalı ve asayiş uygulamaları olmalı. Birkaç sefer ile sınırlı kalmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Yine teksas günlerine döndük
    0
    0
    Yanıtla