SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıda 2 Kişi Yaralandı

Silahlı Saldırıda 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Başharık Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 2 kişi silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı. İki saldırgan olaydan bir süre sonra yakalandılar.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 17.50 sıralarında Başharık Mahallesi Özer Sokak Miraç Camisi civarında meydana geldi. N.E. ve V.E. adlı şahıslar, bir otomobille olay yerine gelen iki kişinin tabanca ve tüfekle açtıkları ateş sonucu yaralandılar. Sağ bacağından yaralanan N.E. ile V.E. adlı şahıslar, olay yerine gelen ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar. Olay yerinde boş kovan ve kartuşlar bulundu.

Saldırıdan sonra 33 plakalı Doğan SLX marka otomobille kaçan saldırganların adresinin belirlenmesi üzerine, Cemal Gürsel Mahallesi Gökalp Sokağa giden polis ekipleri, otomobili park halinde buldular. Olaya karıştığı belirlenen S.B. adlı şahıs, 18.15 sıralarında  bir adet tüfekle yakalanarak gözaltına alındı. Bu şahsın yakını olduğu öğrenilen O.B.'nin ise evde bulunamadığı, bir süre sonra bu şahsın da yakalandığı bildirildi.

Bu arada, yaralı şahısların ifadelerinde, saldırganlarla aralarında kız kaçırma olayı yüzünden anlaşmazlık bulunduğunu, bu nedenle saldırıya uğradıklarını söyledikleri öğrenildi.

malatyahaber.com

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ben (1 yıl önce)
    Malatya Teksas olmuş gerekirse ne marka olursa olsun kim olursa olsun sıkı arama yapılması gerekiyor bayanları bayan polisler aramalı memleket pislik dolmuş insanlık bitmiş insan dışarı çıkmaya yada birini uyarmaya korkuyor uyuşturucu ve bir çok pislik var emniyet daha çok gayret göstermeli!!
    %95
    %5
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)Ben isimli kullanıcı yorumuna
    emniyet daha ne yapsın çeteler adliyenin bir kapısından girmeleri ile çıkmaları bir oluyor cezalar daha caydırıcı olmalı
    %84
    %16
    Yanıtla