SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıya Uğrayan Kadın Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-03-13 18:54:13
Silahlı Saldırıya Uğrayan Kadın Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Zafer Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda bir kadın yaralandı.

Olay saat 16.30 sıralarında Zafer Mahallesi Sarsalkım Sokağı'nın Mehmet Buyruk Caddesi'ne yakın bölümünde meydana geldi. Bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucu, 25 yaşlarındaki Kübra N.T. adlı kadın bacaklarından vuruldu. Kadına 2 merminin isabet ettiği öğrenildi. Yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, saldırgan olay yerinden bir taksiyle kaçtı.

Polis ekiplerinin takibi sonucu, adının İ.B. olduğu belirlenen saldırgan şahıs silahıyla birlikte Turgut Temelli Caddesi Araposman Kavşağı Sanayi girişinde bir minibüste ele geçirildi.

Soruşturma sürüyor.

ATEŞ EDİP KAÇTILAR..

Öte yandan, saat 23.00 sıralarında da Zaviye Mahallesi Çınarlı Sokak önünde meydana gelen olayda, kimliği belirlenemeyen şahıslar, tabancayla ateş açtıktan sonra 2 otomobille kaçtılar. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayın meydana geldiği yerde boş kovanlar bulunurken, polis çevreyi taciz eden şahısların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

malatyahaber.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • abdulvahap gülezgin (5 yıl önce)
    asayiş berkemal memleketimde...uyu Malatya'm uyu daha bahara çok var!
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    güvenlik kalmamış.silahsız haber yok malatyamızda.allah sonumuzu hayır etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer (5 yıl önce)
    aynı kadının evinin kapısınada pompalı tüfekle ateş etmişlerdi. gene haberlerinizde vardı.
    0
    0
    Yanıtla