SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıraç'ı Öldüren Sürücü Artvin'de Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-09-23 18:30:34
Sıraç'ı Öldüren Sürücü Artvin'de Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

CİNAYET BÜROSU ARAŞTIRDI, FAİLİ TESPİT ETTİ, MAHKEME TUTUKLADI.. Malatya'da Buhara Bulvarı (Çevre Yolu) Çöşnük Kavşağı'nda 5 yaşındaki çocuğa çarparak ölümüne yol açan ve olaydan sonra kaçan araç ile sürücüsü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nun yaptığı araştırma sonucu belirlendi ve Artvin'de yakalanarak Malatya'ya getirilen sürücü tutuklandı.

SIRAÇ ÖLÜME 8 GÜN DİRENEBİLDİ, OLAYA CİNAYET BÜROSU EL ATTI

15 Ağustos Pazar akşamı 19.00 sıralarında, 5 yaşındaki Sıraç Yıldırım, gri renkli Opel marka bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede 23 Ağustos günü hayatını kaybetmişti.

Olay yerinden kaçan araç ve sürücüsünün belirlenmesi için kaza dosyası 17 Eylül günü Cinayet Bürosu'na verildi ve büro çalışmalarına başladı. Yapılan kamera incelemeleri, Plaka Tespit Sistemi (PTS) araştırmaları sonucu aracın markası ve plakası belirlendi ve sonra da sürücüsünün F.Ö. adlı şahıs olduğu saptandı. Araştırmalarını sürdüren polis, Kahramanmaraş plakalı aracın ve sürücünün yakalanabilmesi için, plakayı MOBESE sistemi 'kara listesi'ne aldırdı.

Cinayet Bürosu'nun soruşturması devam ederken, kazaya karışan araç Kale ilçesinde bulundu. Araçta yapılan incelemede, ön panjurdaki marka ambleminin olmadığı, ayrıca sağ ön çamurluk, ön kaput ve ön plakada ezikler saptandı.

ARTVİN'DE YAKALANDI VE TUTUKLANDI

Araştırma ve takibi sürdüren polis, Artvin'de olduğunu belirlediği sürücü F.Ö.'yü yakaladı.

Malatya'ya getirilen F.Ö., "Taksirle Adam Öldürmek" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mehmet (3 yıl önce)
    Elbette şu küçüçük, sevimli mi sevimli kaybı ile yüreğimizi sızlatan yavrunun ölümüne sebep olan kişi cezasını çekmelidir. Pek ara sokaklarda, sokaklarda hız yapan araçlar, bu araçlara doğru dürüst kontrol yapmayan sorumlular, şeridi olmayan yollar, bir çalışıp bir çalışmayan ışıklar, trafikte yeri olmayıp motordan bozma araçların ortalıkda gezmesine göz yumanlar, ehliyetsiz, elektirikli motorunda kasksız 2-3 çocuğu aynı andan taşıyanlar ve buna göz yumanlar, ön koltukta çocuklarını kemersiz oturtan anne babalar, çocuk koltuksuz arabaları görmezlikten gelenler, kucakta 2 yaşında çocuğa direksiyon tutturanlar? Onların cezalandırılması için illa Sıraç'ların ölmesi mi gerekiyor? Çocukları devlet korur, bu devletin en önemli görevidir. Kamuoyu gücüyle, vicdanı ve hassasiyeti ile millet korur. Ne yazık ki trafikteki cehaletimiz ile ne devletimiz ne milletimizin Sıraç'ları yeterince koruyamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    kacanlara olumlere neden olanlara 15 yil ceza verilmesi insanlara ornek olsun ama cezasi belli 3 ay sonra elini kolunu salayarak Hapisten cikar
    0
    0
    Yanıtla
  • SEDAT (3 yıl önce)
    Çok şükür katil yakalanmış inşallah cezasız kalmaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Yakınlarının başı sağ olsun O katili serbest bırakırlarsa veya az ceza verilirse o acılı aile bir daha yıkılr araç kulananların çoğu nerde ve ne zaman nasıl gideceklerini bilmiyorlar Alkoli arac kulanıyor can alıyor 3 ve 4 bin lirayla serbest kalıyor O kanunu çıkaranların canının yanması gerek ki anlasınlar Hakim savcıyı suçlamanın gereği yok yasa ne diyorsa onu yapıyorlar Meclis sorumlu bu suçtan Otobüs kamyon freni patladı deniyor fren balonmu ki patlasın bir aracın en güvenli parças fren nasıl patlar dünyada Türkiyeden başka bir ülkede duyulmaz fren patlaması 7.5 tonluk araca 20 ton yük atarsan frende patlar motorda patlar müslüman bir ülkeye yakışmayan işler
    0
    0
    Yanıtla