SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıradaki Macera Avrupa Şampiyonası"

A- A+ PAYLAŞ

Dünya Şampiyonluğundan sonra katıldığı Akdeniz Oyunlarında da şampiyon olan Malatyalı milli boksör Hatice Akbaş, "Sıradaki macera Avrupa Şampiyonası" açıklaması yaptı.

Cezayir'de düzenlenen 19.Akdeniz Oyunları'nda 54 kiloda ringe çıkan ve rakibini yenerek şampiyon olan Hatice Akbaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İlk Akdeniz Oyunları tecrübem, ilk altın madalyam. Çok ama çok mutluyum. Bu yıl üst üste 3. kez İstiklal Marşımızı kürsünün en tepesinden dünyaya dinletme gururunu yaşıyorum. U22 Avrupa, Dünya Şampiyonası, Akdeniz Oyunları... Sıradaki macera Avrupa Şampiyonası. Büyük rüya ise 2024 Paris Olimpiyatları. Üzerimde emeği olan başta canım babam olmak üzere tüm antrenörlerimin ellerinden öpüyorum. Tüm yöneticilerime saygılarımı sunuyorum. Emek veren mücadele eden tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çok şükür bugünlere hep birlikte geldik” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Alparslan (1 yıl önce)
    Fenerbahçe boks konusunda çok iyi başarılara imza atıyor.. Boksta en iyi boksörler Fenerbahçe ve Trabzon'dan çıkıyor... Başarılarının devamını dilerim.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Malatyamızın gururu,Hatice kızımızla ne kadar övünsek azdır.Üzerinde büyük emekleri olan herkese, ailesi başta olmak üzere teşekkürler.Yolun açık olsun Şampiyon.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydın (1 yıl önce)
    Yolu açık olsun. Yumruğun sert, yüreğin sevgi, boynun da altın madalyalar la dolsun.
    %100
    %0
    Yanıtla