SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Sitede Silahlı Saldırı.. 1 Yaralı

Sitede Silahlı Saldırı.. 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da çıkan tartışma sonucu bir kişi silahla vurularak ağır yaralanırken, olayla ilgili 2 şüpheli kaçarken yakalandı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde bir site içerisinde yaşanan olayda Ö.M.A. ile M.G. ve Y.D. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada tabancayla açılan ateş sonucu, Ö.M.A. isimli şahıs sırtından vurularak ağır yaralanırken 2 şüpheli ise olay yerinde kaçmaya başladı. Bu sırada bölgede devriye gezen polis ekipleri tarafından yaşanan kovalamaca sonucu bir marketin içerisinde yakalanan 2 şüpheli gözaltına alınırken, ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Olay yerinde 1 adet 7,65 mm çapında boş kovan bulundu.

Şüphelilerin kaçarken bir aracın altına attığı 7,65 mm çaplı tabanca ekipler tarafından muhafaza altına alınırken, olayın yaşandığı site içerisinde de olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Emre (1 yıl önce)
    Cezaevlerini bosaltılar salgın var diye potansiyel suçluların hepsi dışarda, emniyet biliyor sıkıntılı şahısları ellerinden birşey gelmiyor yakalıyor mahkeme geri bırakıyor, bu saatten sonra herkes kendine dikkat etsin çünkü Malatya sokakları serseri kaynıyor .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Çarşıda hiçbir yerde önlem alınmıyor. Malatyamızın değeri kalmadı durun artık yeter.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • ahmet bey (1 yıl önce)
    ne zaman son bulacak!! yeter yazık malatyama
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Şükran Kul (1 yıl önce)
    Her gün daha da zorlaşan hayatımızda her şey daha da kötüye gidecek. Bu kadar kavga, dövüş, çatışma hep insanların maddi ve manevi sıkıntılarından kaynaklanıyor ki bu dönemde bu kadar arttı. Vatandaşı bu hale getirenler utansın. Resmen çadır devleti olduk.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Yeterr (1 yıl önce)
    Bir tane Allahin kulu demiyorki neden bakadar silah var neden bu kadar silahlanmaya göz yumuldu ve neden yaptırımı yok olsa heralde millet taşımaya korkardı
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Bunlar Mafya Dizilerinin eserleri . Gerçekten çok yazık
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Boş yorum. Biz de izliyoruz aynı dizileri neden etkilenmiyoruz kardeşim? İnsanın kendi içinde olacak be Allah korkusu olacak. Ailesini, sevdiklerini ve geleceğini düşünmüyor bu tipler bariz belli.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Can Malatya (1 yıl önce)
    Şaştık mı? Hayır. Her gün olmadına alıştiracaklar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Nebi (1 yıl önce)
    Daş yağacak !!!! bu ne biçim dünya vuran vurana
    %94
    %6
    Yanıtla