SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sitedeki Silahlı Kavgaya 1 Tutuklama

Sitedeki Silahlı Kavgaya 1 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Yakınca'da site sakinleri arasında meydana gelen silahlı kavgayla ilgili 1 kişi tutuklandı. Bu arada, polis tarafından yapılan çalışmalarda 8 silah, uyuşturucu madde ile hap ele geçirildi.

1 TUTUKLAMA
Yakınca Mahallesi Kenan Işık Caddesi'ndeki bir sitenin bahçesinde meydana gelen silahlı kavgada, otomobil ve konut isabet almış, ancak ölen ya da yaralanan olmamıştı.

Şüphelilerden Ç.S, polise verdiği ifadesinde sitenin bahçesinde aracının içerisinde tek başına oturduğu esnada daha önceden husumetli olduğu İ.A. ve A.M'nin gelerek kendisine silahla ateş ettiğini, aracının şoför kapısı ve sol arka çamurluğunun isabet aldığını söylerken, İ.A.'ya ait daireye de mermi isabet etmişti.

Olayla ilgili olarak Ç.S. adlı şahsın tutuklandığı bildirildi.

SİLAH VE UYUŞTURUCU.
İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş uygulamalarıyla ilgili de şu bilgileri verdi:

"Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğinin temini yönünde farklı yer ve zamanlarda yapılan çalışmalarda 14 ayrı şahsın üzerinden toplam 6 adet tabanca, 1 adet kurusıkı, 1 adet tüfek, çok sayıda fişek ve kesici alet ile 103 uyuşturucu hap ve 362 gr narkotik madde ele geçirildi.

Yeşilyurt İlçesinde yapılan çalışmalarda ise faili meçhul açıktan hırsızlık ile motosiklet hırsızlığı şüphelisi olduğu tespit edilen 3 ayrı şahıs İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince tespit edilerek yakalandı, çalıntı motosiklette müştekisine teslim edildi."

malatyahaber.com- Bülten
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız