SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Sıtmapınarı'ndaki Silahlı Saldırıda 1 Yaralı

Sıtmapınarı'ndaki Silahlı Saldırıda 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Sıtmapınarı'nda gece meydana gelen olayda silahla vurulan şahıs hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak, biri yaralının ağabeyi olmak üzere 2 şüphelinin arandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 22.30 sıralarında Zapçıoğlu Caddesi'ndeki  bir apartmanın 4. katında bulunan dairede oldu. 36 yaşındaki Serkan U. adlı şahıs, ağabeyiyle birlikte oturduğu evde tabancayla bacağından yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Olay yerinde 2 adet boş kovan bulundu.

Polis, olay yerinden bir otomobille kaçtıkları bildirilen ve yaralının ağabeyi olduğu öğrenilen 39 yaşındaki  M.U. ile olaya karıştığı gerekçesiyle O.Ç. adlı şahısları aramaya başladı.

İki kardeş arasında mal paylaşımı anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavga sonucu meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Salim (1 yıl önce)
    MALATYA miz her gecen gun kavga dovus yaralama cinayet haberlerinden biktik vallahi billahide biktik bu sehri bu hale getiren sahislar bitmedigi surece biz ailemizi cagamizi colugumuzu disari cikarmayalim mi? Her gun birini vuruyorlar guzelim Malatya egitimsiz kultursuz cehaletin yol gecen hancilarin yancilari olmus.guzelim memleketimi ne hale koydular.Egitim sart.seriat gelse kolay kolay kimse suc isleyemez
    %91
    %9
    Yanıtla