SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sivas Caddesinin Yenilenmesi Projemiz Hazır'

0
Güncellendi - 2020-03-03 06:36:01
'Sivas Caddesinin Yenilenmesi Projemiz Hazır'
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sivas Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunup, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan değişim, dönüşüm çalışmaları öncesi incelemeler yaptı.

Geziye Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Uçbağlar Mahalle Muhtarı Abdulvahap Ortaç’ta katıldı.

Cadde üzerinde 24 Ocak depreminde zarar gören ve yıkılan yapıların bulunduğu alanda da incelemelerde bulunan Başkan Gürkan, cadde esnaflarıyla görüşüp, vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinden cadde üzerinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, değişim, dönüşüm çalışmaları kapsamında Sivas Caddesinin baştan aşağı yenileneceğini söyledi.

Sivas Caddesinin, Malatya’nın trafik yükünü çeken en önemli akslardan biri olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Havaların ısınmasıyla birlikte planlanan saha çalışmalarına başlayacağız. Sivas Caddemizin yenilenmesiyle ilgili projemiz hazır, yakın zamanda başlayacağız. Kısa bir süre içerisinde de tamamlayacağız. Caddemiz üzerinde bulunan birkaç yapı depremde zarar görmesi nedeniyle yıkıldı. Enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Büyük çoğunluğuda kaldırıldı. Caddemizin kanalboyu ile birleştiği noktada kavşak düzenleme çalışmaları ise sürüyor. Caddemizde yapacağımız çalışmalar ile ilgili son detayları gelip yerinde gördük. Sivas Caddemizi Malatya’ya yakışır bir hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Akpınar mahallesinde bütün binalar hasarlı fakat hiç bişey yapmıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Allah aşkına sivas caddesinin yenilenecek neyi var.. mis gibi cadde zaten.. yazık günah değil mi paralara... milletin parası niye çarçur ediliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut (4 yıl önce)
    Şu trafiği çözünde başka birşey istemiyorz sayın baskan
    0
    0
    Yanıtla
  • Eser (4 yıl önce)
    Gülümser Caddesi önemli değil. Yeşilyurt Bld. Bşk’nı domates ve hıyar yetiştiriyor. Kafayı domates ve hıyarla bozmuş. Cadde ve yolları boşvermiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (4 yıl önce)
    Ozalper mahallesinde gülümser caddesi diye bir cadde var biliyormusunuz sayın yetkililer, trafiği yoğun bir cadde, bu caddenin zemini aynı bir tarla gibi, zahmet olmazsa bu caddeye de yeni bir asfalt uygulayın
    0
    0
    Yanıtla