SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Sivas Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-03-07 18:49:57
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, Demir Grup Sivasspor maçıyla birlikte çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Ligde şuanda ilk altının içerisinde yer aldıklarını anımsatan Bulut, "Bu takım, ilk yarıda 29 puan toplayarak, iyi bir şekilde kapattı. İkinci yarıya galibiyetle başladık. Sıkıntılarımız var ama yine ilk altının içerisindeyiz. Önümüzde 10 maç var, bu 10 maçı da en iyi şekilde oynayıp, üst sıralarda yer almak istiyoruz" diye konuştu.

Bulut, Demir Grup Sivasspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "Ligin ikinci yarısında kolay maç diye bir şey yok. Çünkü herkes birbirini daha iyi tanıyor ve ona göre daha tedbirli oluyor. Medipol Başakşehir maçında, bugüne kadar en az pas sayısı yaptıkları maç, bizimle oynadıkları karşılaşma. Kalemizde olmayan bir penaltı yedik. Penaltıdan gol yiyince oyun şeklimiz zorunda kaldı. İkinci yarıda biraz daha hücum oynamamız gerekti o yüzden ikinci golü yedik ama o dakikaya kadar kalemizde pozisyon yoktu. O fotoğrafa bakmamız gerekiyor" dedi.

Demir Grup Sivasspor maçına iyi hazırlandıklarını dile getiren Bulut, "Bu süreçten yine hep birlikte çıkacağız. Bunun içinde Sivasspor maçının doğru bir maç olduğunu düşünüyorum. Onlarda üst üste üç mağlubiyet aldılar bizim gibi, iki takım içinde zor olacak. İki takımda kazanmak isteyecek ama inşallah kazanan taraf biz olacağız. Bu hafta itibariyle galip gelmeye başlamak istiyoruz. Sivasspor maçında iyi oynayıp, maçı kazanarak, yolumuza o şekilde devam etmeyi amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

DEPLASMANDA 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR..

Ligin ikinci yarısına 3-2'lik Göztepe galibiyetiyle başlayan ancak sonraki oynadığı 6 karşılaşmada 2 beraberlik, 4'te mağlubiyet alarak hanesine 2 puan yazdırabilen Evkur Yeni Malatyaspor, en son deplasman galibiyetini ise ligin 15.haftasında Erzurum'da almıştı.

Süper Lig'de en son 15.haftada deplasmandsa Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, son 4 deplasman karşılaşmasında galibiyet yüzü görmedi.

İlk yarının son haftasında deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, 19.haftada İstanbul deplasmanında Fenerbahçe'ye 3-2'lik skorla mağlup oldu. Ligin 21.haftasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılar, 23.haftada ise Çaykur Rizespor'a 3-0 kaybetti

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • 44malatya (5 yıl önce)
    Su.gormeden.maci.bitirmeden.3.puani.hayel. Etmeyin.bu.macin...ne.olacagi.belli.deyil. Bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalım (5 yıl önce)
    Haydi Kaplanlar Şeytanın bacağını kırın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (5 yıl önce)
    Defans yaparak maç kazanacağını zannediyor hala. Son haftalarda maça forvetsiz çıkmaya başladığını da hatırlatmak isterim. Süper ligin en defansif, savunma ağırlıklı oynayan takımının teknik direktörünün maç kazanmaktan bahsetmesi trajikomik. 10-0-0 oynuyoruz. Evet 10 defans oyuncusu. İlginç bir teknik adam :) hakkımızda hayırlısı artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (5 yıl önce)
    malatyasporluyum diye söylemiyorum,bu maçı malatya farklı kazanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Haydi hayırlısı inşallah kazanan malatyaspor olur.
    0
    0
    Yanıtla