SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sivas- Malatya Karayolunda Trafik Kazası: 7 Ölü

Sivas- Malatya Karayolunda Trafik Kazası: 7 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Sivas-Malatya Karayolu üzerinde meydana gelen ve Bursa’daki dügünden Malatya’ya dönmekte olan  minibüs ile kamyonun çarpıştığı trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Sivas-Malatya Karayolu Kangal ilçesinin Yeşildere köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında  Muhlis Ösme yönetimindeki 34 EBE 72 plakalı kamyon ile  Hekimhan ilçesinin Yukarı Selimli köyü  minibüsü olan Ayhan Sevim yönetimindeki 44 J 4257 plakalı minibüs, Sivas-Malatya karayolu Yeşildere köyü mevkisinde saat 00.30 sıralarında çarpıştı, 7 kişi hayatını kaybetti. Kaza da 9 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza sonucunda sürücü Ayhan Sevin (51), oğlu Seyit Battal Sevin (18), yolcular Şenay, (48), Meliha (52) ve Hacı Süleyman Kızılaslan (58), Fadime Sarıbaş, Adile İzci (62) kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kazada Alperen Yeşilkaya (6), Saray Yeşilkaya (38), İlhami Kızılaslan (52), Cennet Polat (44), Ramazan Kaan Yeşilkaya (10),  Emre Kızılaslan (25), Birol Polat (42), Engin Polat (19) ve kamyon sürücüsü Muhlis Ösme (52) yaralandı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, olay yerinde incelemede bulunduktan sonra gazetecilere, Kangal ile Hekimhan ilçeleri arasında kalan bölgede Bursa'dan düğünden döndüğünü tahmin ettikleri minibüs ile eşya taşıyan kamyonun çarpıştığını söyledi.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Şimşek, "Yaralılarımızın durumu ağır. Yaralıların bir kısmı Kangal Devlet Hastanesi'nde bir kısmı ise Sivas'taki hastanelerde tedavi altına alınmış durumda." dedi.

Kaza yerinde gerekli çalışmaların tamamlandığını aktaran Şimşek, "Bütün vatandaşlarımız hastanelere sevk edildi. Yaralıların hepsi maalesef ağır durumda. Bunlardan ikisi çocuk. Minibüsün Bursa'dan bir düğünden döndüğünü tahmin ediyoruz." diye konuştu.

Kazayı haber alarak olay yerine ve Kangal Devlet Hastanesi önüne gelen kazazedelerin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Sivas, AA-İha, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Resul ÇAVDAR (1 yıl önce)
    Ölenlere allahtan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar dilerim
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ali KARAOĞLU (1 yıl önce)
    Allahrahmet etsin. Mekanları cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı diliyorum.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Selahattin Sarıoğlu (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Acil şifalar diliyorum. Allah kimseye vermesin. Hepimize bir uyarı olsun inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yerelli (1 yıl önce)
    Dünya fani. Ölüm ani. Lütfen kurallara uyalım. Allah rahmet eylesin...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Taylor (1 yıl önce)
    Böyle araç kullanılır mı? Herkesin işi acele, kimsenin kimseye saygısı yok, hoşgörü yok acıma yok sevgi yok ,denetleyen yok , Tagorafların ayarı aşkere ayarlanıyor çok cüzü bir paraya.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    ALLAH rahmet etsin. Felâket gibi kaza.
    %88
    %12
    Yanıtla