SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Siyaseti Silahla, Kanla Durduramazsınız"

0
Güncellendi - 2018-06-17 04:26:42
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanlığının bayramlaşma programı Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşti.  Bayramlaşmaya Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İl Başkanı İhsan Koca, ilçe belediye başkanları, milletvekili adayları ve parti mensupları katıldılar.

 “Terörle mücadele devam edecek”

Programda konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Şanlıurfa’daki AKPli gruba yönelik saldırıya tepki göstererek,  “Siyasette muhalefet yapanlara hadi canım sizde, terör örgütlerine payandalık edenleri, teröristlere ne yapasınız? Dün Halil İbrahim kardeşimle yapmış olduğum görüşmede söylemiş olduğu cümle şuydu; ‘5 gün önce HDP eş başkanı Urfa’yı Suruç’u ziyaret ediyor. Oradaki HDP milletvekili adayı diyor ki, ‘Bu Halil İbrahim Yıldız’a hesabı soracağız’ diyor. Bundan tam 5 gün sonra bu saldırı, bu terör saldırısı oluyor.”  dedi.

Çalık şöyle devam etti, “Bu saldırıyı yapanları kınamanın ötesinde gerekenler sonuna kadar yapılacak. Kandil’deyse, Kandil’de, yapılması gereken bütün işleri sonuna kadar yapacağız. Terör örgütlerinin hepsiyle PKK ile, PDY ile, YPG ile, FETÖ' ile mücadele etmeye sonuna kadar devam edeceğiz. Terörle mücadele etmek için, 24 Haziran'da bizi iktidardan etmek isteyenlere karşı, 'tamam' diyenlere karşı, ince eleyen sık dokuyan temelsizlere karşı, ipsizlere karşı iki bayram yapmaya hazır mıyız? Ne terör saldırıları, ne diğer saldırılar bizi yıldıramayacak, yıkamayacak ve diz çöktüremeyecek. Bilsinler ki başaramayacaklar. 24 Haziran'da milletimizin verecek cevabı vardır.”

-“Biz milletle beraber olmaya devam edeceğiz.”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci  programdaki konuşmasında; “AK Partililer olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi bizim sıkamayacak el, bakamayacak yüz yoktur. Her kesime dokunduk, dokunmaya da devam ediyoruz.  Maalesef Türkiye’de terörden beslenenler, terörü kınayamayan ittifaklar var, partiler var. Onlara payanda olan partiler var. Onlarla işbirliği içerisinde yol yürümeye çalışan partiler var.” dedi.

Tüfenkci, “ Siyaseti silahla, kanla durduramazsınız. Kandan beslenenler, siyaseti kanla büyüme aracı olarak kullananlar bilsinler ki hüsrana uğrayacaklar. Dün hüsrana uğradılar, bugün de hüsrana uğrayacaklar. Yaptıkları da Allah'ın izniyle yanlarına kalmayacak. Bugün Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kardeşlerimiz özverili bir şekilde çalışıyorlar. Geçtiğimiz zaman dilimi içerisinde ilçe başkanlarımızı, yönetimdeki arkadaşlarımızı şehit ettiler. Belediye başkanı arkadaşlarımızı tehdit ettiler ama bilin ki bu tehditler vız geldi, tırıs gitti. Onun için biz milletle beraber olmaya devam edeceğiz. Terörü kınayamayanlara inat biz inşallah 24 Haziran'da huzur, barış, kardeşlik için Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz, AK Parti diyeceğiz." diye konuştu.

Programda Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İl Başkanı İhsan Koca, milletvekili adayları Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Selahattin Barış Palandöken, Vahit Atalan’da bayramlaşmaya katılanları selamlama konuşması yaptılar.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Argali (5 yıl önce)
    Madem o esnaf PKK li demek ki akp li vekiller PKK lilarin ayağına oy istemeye gidiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Sadece 1 vekil ders alma zamanı. Gerisi mhp.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Olayın failleri bir an yakalanmali ve gerçek ortaya çıkarılmalı.Daha önce SURUC da iki polis öldürülmüş ve halen kimin yaptığı belli değil.
    0
    0
    Yanıtla