SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siz Kime Çalışıyorsunuz, Karşıya mı?"

0
Güncellendi - 2019-03-11 17:04:27
A- A+ PAYLAŞ

PROF.DR. PARLAK'TAN CHP'YE TEPKİ.. İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olan yeğeninin seçim çalışmalarına katılan Prof.Dr. Mesut Parlak, CHP'yi millet ittifakına sahip çıkmamakla eleştirdi.

İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Parlak’a, İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak ve partililer katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Adayı Parlak, yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ifade ederek vatandaşlara sandıklara gitmeleri çağrısında bulundu. Parlak ve beraberindeki heyet daha sonra Yeşilyurt ilçesine bağlı Koç dere, Seyit Uşağı Mahallesi ve İkizce Mahallesini ziyaret etti.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan “İlgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Seyit uşağı Mahallesine gelirken yolun durumu gördüm ve gerçekten çok kötü durumda. Sizi ziyarete gelenler hangi yüzle geliyorlar size soruyorum? Mahallemiz tamamen hizmetten uzak kalmış, çiftçilerimiz ve tarımımız şuanda bitmiş durumda. Gübre fiyatları yüksek. Biz sıkıntıları biliyoruz ve buna göre projelerimiz hazır. Bu yüzden 31 Mart’ta sizlerden destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Prof .Dr. Mesut Parlak ise, CHP’yi ittifaka sahip çıkmama konusunda eleştirerek, “Ben CHP’liyim ama Malatya’da CHP’nin haline bakar mısınız? Bunda aslında hepimizin suçu var. Benim yeğenim İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı oldu. CHP hemen Yeşilyurt’ta aday gösterdi. Hani Millet İttifakı vardı? Siz kime çalışıyorsunuz, karşıya mı çalışıyorsunuz” diye konuştu.

iha-

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • köylü (5 yıl önce)
    Sayın eski rektörün açıklamalarını dikkatle okudum ve hemfikirim malatyada gerek chp milletvekili olsun gerek chp il başkanı olsun gereksede chp il yöneticileri olsun tam bir sorumsuzluk içinde hareket etmekteler inşallah genelmerkez de bu olanlardan haberdar ve izliyordur seçim arifesinde fazla yazmayıda doğru görmüyorum inşallah seçimden sonra bunları görüşürüz ve rahat olarak yazarız......
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    chp teşkilatları malatya dahil tümden yenilenmeli ,bu olmaz ise chp iktidar olamaz .akp için en büyük şans böyle yapılanmış bir chp olmasıdır.malatya da %15 e razı bir chp var.demek istenen şu yeterki chp parti olarak bizim olsun ,ülke ve belediye yönetimi ile bizim işimiz olamaz. kolay bir siyaset tiyatrosu malatya da oynanıyor.akp de chp de bu durumdan memnunlar.herkes kendi oyunu biliyor ve ona göre siyasetini yapıyor.oy oranları tamamen belli siyaset kendi içlerinde oluyor.parti içi bir yarış var sadece hem chp de hem akp de ,sayın mesut parlak hocamız bu kısırdöngü nasıl çözülür tabi ki bilir.bunun dillendirilmesi lazım ,bunu kim yapacak tabi ki ,chp içerisinde saygın olan insanlar.sayın hocam böyle bir seçim daha görmedim ,chp malatya da hiç aday göstermedi galiba, akp nin malatyada tek amacı türkiye de enfazla oy oranına ulaşmak birinci çıkmak çalışma bunun için .daha ne söylenebilir.1 nisan sabahı chp malatya il yönetimi nasıl bir açıklama yapacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Okur Görüşü (5 yıl önce)
    Sayın Mesut Hocamızın CHP'li olduğunu biliyoruz, ancak Malatya halkı yine de onu partiler üstü olarak görür, sever, sayar diye düşünüyorum. Bu nedenle, Mesut Hocamızın İyi Parti'den Yeşilyurt adayı olan yeğeni için Malatya'ya gelip günlük siyasi tartışmaların, sığ seçim gündemlerinin bir parçası olmasının doğru olmadığını ifade etmek isterim. CHP Millet ittifakı kurarken, Türkiye'deki her seçim bölgesinde ittifak yapacağız diye bir taahhütte bulunmadı. Bu nedenle Yeşilyurt'ta aday göstermesi de son derece normaldir. Ayrıca, Sayın Mesut Hocamız, İsmet Paşa'nın hemşehrisi olmakla övünç duyar haklı olarak. Peki, İsmet Paşa'nın Atatürk'ün ölümünden sonra 1973 yılına kadar genel başkanlık yaptığı CHP'nin, eski adı İsmet Paşa olan bir ilçede aday göstermemesi düşünülebilir miydi? Tabii ki düşünülemezdi. Sonuç olarak, bana göre, Sayın Mesut Hocamız Malatya'nın büyük değeri olarak, bugüne kadar Malaya için sarfettiği emekleri, yaptığı hizmetleri gölgelemek, imajını sarsmak istemiyorsa, onurlu, saygıdeğer geçmişini dayı-yeğen ilişkisine kurban etmemelidir. Kendisine sonsuz saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla