SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Size Hangi Hizmeti Versek Az"

0
Güncellendi - 2019-08-29 02:05:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yeşilyurt’a bağlı kırsaldaki 6 mahalleyi aynı gün peş peşe ziyaret ederek, vatandaşlarla toplantılar yapıp sorun ve taleplerini dinledi, mahalle sakinlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Eylül’deki Malatya programına davet etti.

Milletvekili Çalık, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar , AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Yalçınkaya ve partili yöneticilerle birlikte Yeşilyurt ilçesine bağlı Üçgöze, Aşağıköy, Salkonak, Öncü, Ortaköy ve Kozluk Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledi. Çalık bölgedeki sulama suyu, içme suyu ve yolların asfaltlanması konusunda ki taleplerin en kısa sürede yerine getirileceğini kaydederek, ekiplerin sahada çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

- Üçgöze Mahallesi

Üçgöze Mahallesi sakinleri ile ev toplantısı yapan Milletvekili Çalık, “Bölgemizdeki vatandaşlarımız diyorlar ki, ‘Bu vatanı seviyoruz, bu ülkeyi seviyoruz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyoruz.’ Bunun içinde AK Parti’ye sonuna kadar destek veriyorlar. Vatana, ezana, bayrağa ve devlet başkanımız Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan bütün hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Eylül Pazar günü saat 15.00’de Hükümet Meydanında açılış törenine katılacağını belirten Çalık, “Bütün Malatyalıları Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya ve ev sahipliği yapmaya davet ediyoruz. Hep birlikte Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız, ağırlayacağız ve yine aynı coşkuyla uğurlayacağız.” ifadelerini kaydetti.

- Aşağı Köy Mahallesi

Çalık ve beraberindeki heyet daha sonra Aşağı Köy Mahallesine geçerek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bölgemizdeki çalışmaları koordine ettik. Ekiplerimiz burada 2-3 ay çalıştılar. Bölgemizdeki gerekli hizmeti verdiler. Hemşehrilerimizin her bir sorunu ile ilgili de ilgilenmeye söz veriyoruz, sorunların çözümü için sizlerin yanındayız.” dedi.

Çalık, Aşağı Köy Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, “Bize her dönem oylarınızı, desteklerinizi ve dualarınızı verdiniz. Çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Biz size hangi hizmeti getirsek, hangi konuda destek versek inanın az. Buraya sizi dinlemek için geldik. Ben sizin sorunlarınızın çözümlenmesine kadar takipçisiyim.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şimdiye kadar 18’inci kez Malatya’ya geldiğini hatırlatan Çalık, “Malatya’ya şimdiye kadar 18 kez gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayan Malatyalılar, 19. kez gelişinde de sayın cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacak ve bağrına basacaktır. Tüm Malatyalıları 8 Eylül Pazar günü saat 15.00’de Hükümet Meydanına davet ediyorum.” sözlerini kaydetti.

-Salkonak Mahallesi

Salkonak Mahallesini de beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte ziyaret eden Çalık, ev sohbetinde mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Biz şuana kadar bölgemizi geliştirmek adına yaptığımız çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Yeşilyurt Belediyesi olarak vatandaşlarımızın emrindeyiz” dedi.

Salkonak Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Çalık, “Vatana, bayrağa, ezana, devlete ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan yiğitlersiniz. Hepinize ayrı ayrı özel teşekkür ediyorum. Hem ulusal, hem de uluslararası güçlere karşı mücadele eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durdunuz. Biz her zaman sizlerin emrindeyiz.” diye konuştu.

- Öncü, Ortaköy ve Kozluk Mahalleleri

Milletvekili Çalık ve beraberindeki heyet Öncü, Ortaköy ve Kozluk Mahallelerini de ziyaret ederek, burada vatandaşlarla ev toplantısı yaptı. Sorun ve talepleri dinleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Çalık, Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve diğer yatırımcı kurumlarla ilgili sorunların takipçisi olduğunu kaydetti.

Çalık, Öncü Mahallesinde yaşlı kadınlarla bahçeye girerek sebze topladı.

Milletvekili Çalık, Yeşilyurt’un Gündüzbey Mahallesindeki esnafları da tek tek ziyaret ederek, görüştü.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Ahsen Yurt (5 yıl önce)
    sayın vekilim sizinle ne kadar gurur duysak azdır. Bu millete yaranamazsınız. Bunların bazıları ne yazık ki sadece eleştirmek için doğmuşlar. Size helal olsun enerjini aşkım dediğiniz Malatyamıza yaptığınız getirdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür edeeiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza gökçe (5 yıl önce)
    Vekilim olmasa o projeler daha hayaldi konuşulmuyordu. Başlamak işin yarısıdır ve kısa zamanda bitecek. Ne sözverirse Malatya ya geldi. Bunu unutmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (5 yıl önce)
    Öznur hanım size helal olsun reisin yol arkadaşı. Bu cevap yazanların çoğunun kişisel hesapları tutmamıştır. Sedece size laf atabilirler. Hizmete devam baba yiğitsin sen.
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (5 yıl önce)
    hangi hizmeti verdinizde fazla geldi bize :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Sizler masal anlatmaya doymadınız,bizlerde masal dinlemeye.Bakalım bu işin sonu nereye varacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil erkuş (5 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Vekil hizmet getiriyor siz halen anlamadı iseniz kendinizde arayın cevabı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Çok hizmet verdiniz çok..sadece su borcu yüzünden kendi vatandaşınızın gırtlağına basarsiniz..bir yandan 4 milyon kişi ülkemize göç eden başka ülke vatandaşınıda maaş a bağlarsınız..bir daha akp ye oy vermeyeceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Su borcunuzu vekil mi yaptı cebinden ödesin. Suyu harcadınız üzerinden para kazandınız zamanında ödeyin. Vekil mi çıkartıp para verecek ayıp ya biraz utanın artık. Su parasına oy verilir hale geldiniz çok yazık çok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Hepsi oturmuş karşısına kuzu kuzu dinliyorlar... Kuzey çevre yolu ne oldu sayın vekil. Tık yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • MİRAÇ (5 yıl önce)
    ÖZNUR HANIM KONAK,A BEKLİYORUZ SECİM BİTTİ GELEMEDİNİZ SÖLERİNİZ NERDE KALDI VATANDAŞ HAKLI
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (5 yıl önce)
    hızlı tren hizmeti sözü vermiştiniz ya başkan gelecek diye vekiller sahada
    0
    0
    Yanıtla
  • Hızlı tren hop diye hemen gelmez önce çalışmaları yapılacak projeleri çizilecek ihaleleri yapılacak herşey sırasıyla azıcık araştırın arkadaş
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Çevreyolu çevreyolu acil. Türkiye de çevreyolu olmayan tek Büyükşehir Malatya. Bu ayıp Malatya lılara yeter. Bir Elazığ a bak Bi Malatya ya bak. Akşam saatlerinde anayolda yoğunluktan her ışıkta 10_15 dk. Bekliyor. Tam bir rezillik. Durumu Reise anlatacak bir babayiğit lazım. Öznur Hanımdan olmaz. Çünkü o na kalsak 10 yılda yapılmaz Hayali çevreyolu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yılmaz (5 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Öznur hanım olmasa bu kadar hizmeti sen rüyanda görürdün çevre yolunu bile şuan konuşamazdın çünkü adı bile bilinmezdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Hüseyin (5 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Valla çok komiksiniz reise Öznur hanımdan başka kim yaklaşabiliyor. Öznur hanım olmada rüyanda görürdün çevre yolunu birde çamur atıyorsunuz vekile. Siz üzüm yemek yerine bağcıyı dövüyoraunuz. Hizmet edenle etmeyeni ayırın artık. Kimin iş yaptığını görün ondan sonra vekile laf edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (5 yıl önce)
    Bu Hanımefendiye! İnanmayııın.Söz verir işi bittimi herşeyi unutur.Topsöğüt Karşıyaka mahallesinde hazineye ait arazilerimizin satışı ve sahiplerine verilmesi için onlarca defa söz verdi.Hiçbirinde sözünü yerine getirmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • "Hazineye ait arazilerimiz" nasıl oluyor ? Sizin mi hazinenin mi? Devletin Hazinesine ait araziyi milletvekilinden mi istediniz? Açıkça yazarsanız iyi olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET BAŞTÜRK (5 yıl önce)Haşmet isimli kullanıcı yorumuna
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/12/20171231-9.htm Lütfen oku.Bu araziler 70 yıldır elimizde ve bu arazilerde tarım yapılıyor.70 yıldır ecrimisil vergisi ödeniyor.Devlet satışına onay veriyor.Avane rant peşinde kardeşim.Olay buuu
    0
    0
    Yanıtla
  • Vekil söz verdimi yapar. Sizin özel işiniz mi olmadı. İftira atmayın insanlara
    0
    0
    Yanıtla